Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Σταρόβας Your Face Sound Familiar: Απέρριψε δουλειές για να συμμετάσχει
LIFESTYLE

Δημήτρης Σταρόβας Your Face Sound Familiar: Απέρριψε δουλειές για να συμμετάσχει

Δημήτρης Σταρόβας Your Face Sound Familiar: Όλα όσα είπε για το show

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας, το πρωί της Τετάρτης (28/4) και αναφέρθηκε στο «Your Face Sounds Familiar». Φανερά στενοχωρημένος είπε πως ήταν ο πιο σίγουρος για το show, αλλά δεν τον πήρε κανείς τηλέφωνο. Ακόμα, ούτε η Μαρία Μπεκατώρου γνώριζε ότι σταμάτησαν την εκπομπή της. «Δεν μου έγινε πρόταση για το YFSF. Είχε μπει μια άνω τελεία όταν είχε ξεκινήσει όλο αυτό με τον κορονοϊό που σταμάτησαν τα πάντα. Είχαμε πει ότι θα συνεχιστεί όταν επιτραπεί και θα ανοίξουν οι δουλειές. Μέχρι τελευταία στιγμή, ήξερα αυτό και παντού άφηναν να εννοηθεί πως θα είμαι ο σίγουρος στην επιτροπή και δεν με πήραν τηλέφωνο.

Ο κάθε ANT1 δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν έχω την απαίτηση να είμαι για πάντα. Αλλά ρε φίλε, όταν αφήνεις να διαρρεύσει αυτό το πράγμα και στον ίδιο λες ότι εννοείται και τα λοιπά, μην τον αφήνεις τελευταία στιγμή. Έχω απορρίψει μια – δυο δουλειές κι άλλες δέκα ίσως τις έχω χάσει, επειδή ήξεραν ότι θα είμαι σίγουρα εκεί. Ούτως ή άλλως δεν φαίνεται ότι έχασα και κάτι σημαντικό. Να πω κι εγώ μια κακία» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Τι είπε για τα κιλά που έχει χάσει

Η Μαίρη Αρώνη συνάντησε τον Δημήτρη Σταρόβα στη νέα του επιχείρηση και μίλησε για το μενού του Πάσχα που ετοιμάζει με τον σεφ του και τα σχέδιά του για το μέλλον! Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” ότι έχασε 9 κιλά και συνεχίζει με στόχο να χάσει άλλα 65! “Μετά τα 150 κιλά, η ζυγαριά βγάζει error” είπε αστιευόμενος εξηγώντας ότι κάνει μια… διαλειμματική δίαιτα, κόβοντας το βραδινό. Παράλληλα, ζήτησε με χιούμορ βραβείο υπομονής για την παραμονή του, επί πέντε χρόνια, στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ακόμα σε μια φωτογραφία στο Instagram του μας δείχνει τον «παλαιό του εαυτό».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις