Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΤΕΛ Πάσχα 2021: Χαμός από δέματα στον Κηφισό
ΕΛΛΑΔΑ

ΚΤΕΛ Πάσχα 2021: Χαμός από δέματα στον Κηφισό

ΚΤΕΛ Πάσχα 2021: Χαμός από δέματα στον Κηφισό

Η Κυριακή του Πάσχα και το γιορτινό τραπέζι είναι πολύ κοντά. Οι κάτοικοι της Αθήνας τρέχουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα, για το πασχαλινό τραπέζι.  Συγκεκριμένα πλήθος κόσμου πήγε σήμερα στα ΚΤΕΛ Κηφισού προκειμένου να παραλάβει τα δέματα που εστάλησαν από την επαρχία για το Πάσχα.

Λόγω της τρέχουσας πολύ ιδιαίτερης κατάστασης από την πανδημία του κορωνοϊού, πολλά είναι τα άτομα που θα κάνουν Πάσχα στην πόλη, μακριά από τους δικούς τους που μένουν σε χωριό ή νησί. Η ανησυχία του συνωστισμού παρατηρήθηκε στα ΚΤΕΛ είναι αρκετά μεγάλη αν λάβουμε υπόψιν την απαιτούμενη απόσταση του ενός από τον άλλο.

Όλοι στα ΚΤΕΛ να παραλάβουν το «πεσκέσι»

Ακόμη, μην ξεχνάμε πως αυτές τις μέρες, στα ΚΤΕΛ, που αποτελούν βασικό τρόπο εξόδου από την πόλη, βρίσκονται και οι αρχές που πραγματοποιούν ελέγχους για τις άκοπες μετακινήσεις στην επαρχία. Προβλέπεται το σκηνικό να μην αλλάξει ιδιαίτερα για τις επόμενες ημέρες και η κατάσταση να επιδεινωθεί, όσον αφορά το πρόβλημα και των αδικαιολόγητων μετακινήσεων αλλά και του συνωστισμού για την παραλαβή των δεμάτων. Κανείς δεν πρόκειται να φύγει χωρίς να παραλάβει το γιορτινό «πεσκέσι» από το χωριό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις