Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Νοεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζαχαράκη περιστέρι: Η «επίθεση» και απίστευτη αντίδρασή της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαράκη περιστέρι: Η «επίθεση» και απίστευτη αντίδρασή της

Ζαχαράκη περιστέρι: Κατά την επίσκεψή της στην Κεφαλονιά.

Μια απρόσμενη «επίθεση» δέχθηκε η Σοφία Ζαχαράκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Κεφαλλονιά. Συγκεκριμένα, ένα περιστέρι «επιτέθηκε» στην υφυπουργό Τουρισμού, στο κεφάλι κατά την άφιξή της στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλλονιάς και χρειάστηκε μεσολάβηση τρίτου προσώπου για να απομακρυνθεί. Η Σοφία Ζαχαράκη, πάντως, διατήρησε απολύτως τη ψυχραιμία της και αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ: «Αυτό έπρεπε να το πάρει η κάμερα», είπε χαμογελαστή και συνέχισε τη συνομιλία της με τους ανθρώπους που την υποδέχθηκαν.

Την κ. Ζαχαράκη υποδέχτηκαν στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός, ο δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλης και ο δήμαρχος Σάμης, Μάκης Μονιάς καθώς και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νησιού.

«Για να έρθει ένας ταξιδιώτης στη Κεφαλονιά και να απολαύσει την φιλοξενία των ανθρώπων, χρειάζεται να νοιώσει ασφάλεια. Αυτό ένοιωσε πέρυσι αυτό θα νοιώσει και φέτος», δήλωσε η κ. Ζαχαράκη ενώ για την συνάντηση με τους φορείς του νησιού ανέφερε ότι «ενημέρωσα τους φορείς του νησιού για το άνοιγμα του Τουρισμού στις 15 Μαΐου, περιμένουμε και εμείς τους ταξιδιώτες, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για μια καλύτερη χρόνια. Έχουμε τον εμβολιασμό που προχωρά γρήγορα, έχουμε τα self tests, τα ξενοδοχεία covid, έχουμε και τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα από προχθές».

«Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ακολούθως η, Ζαχαράκη, επεσήμανε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Ανάπτυξης “νέα χρηματοδοτικά εργαλεία”. «Νέο ΕΣΠΑ για τους ανθρώπους του τουρισμού και της εστίασης, ώστε να πάρουν την απαραίτητη αναπνοή για να ξεκινήσουν».

Τέλος, η κ. Ζαχαράκη, έκανε ειδική αναφορά στις δύσκολες καταστάσεις που έχει βρεθεί το νησί της Κεφαλονιάς τα τελευταία χρόνια, λέγοντας «είμαι εδώ για να μιλήσουμε για την Κεφαλονιά που μάχεται και είναι νικήτρια, σηκώθηκε στα πόδια της από τα πολύ δύσκολα, την προηγούμενη φορά με τον σεισμό και τώρα με τον Ιανό».

Σοφία Ζαχαράκη
Δείτε ακόμη: 
Μητσοτάκης: Τέλη Μαΐου θα φτάσουμε τα 5 εκατ. εμβολιασμούς
Opinion Poll: Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, παραμένει πρώτη η ΝΔ
Και ο Κρίτων Αρσένης μιλά για τσιμέντο στην Ακρόπολη – “Μην είστε ψεκασμένοι”
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις