Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαραβέγιας – Χατζηνικολάου: Η Σωτηροπούλου, ο “γάμος” και το δημόσιο “σ΄ αγαπώ”
LIFESTYLE

Μαραβέγιας – Χατζηνικολάου: Η Σωτηροπούλου, ο “γάμος” και το δημόσιο “σ΄ αγαπώ”

Μαραβέγιας - Χατζηνικολάου: Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη ζωή του

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τα επαγγελματικά του βήματα, για την συμμετοχή του στο φετινό YFSF και για την προσωπική του ζωή. «Θυμάμαι από πολύ μικρός να μιμούμαι μουσικά όργανα και μελωδίες. Θεωρώ ότι όταν γράφει κάποιος μουσική κάτι περίεργο συμβαίνει μέσα του. Η μουσική στο σπίτι υπήρχε στο πικ-απ… Θυμάμαι τους γονείς μου να βάζουν μουσική στο πικ-απ και να χορεύουν και μετά να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί. Ακόμα το κάνουν…», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στην σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ εξέπληξε τον Νίκο Χατζηνικολάου όταν του είπε πως είναι παντρεμένοι. «Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas)

Μαραβέγιας – Χατζηνικολάου: Τι έλεγε στη μητέρα του…

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στην “εξομολόγησή του δήλωσε πως ήταν ανέκαθεν επικοινωνιακός αφού το να επικοινωνεί με τους άλλους ανθρώπους ήταν για αυτόν ζωτικής σημασίας ενώ αποκάλυψε πως δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση για σήριαλ ή ταινία, όχι όμως και για θέατρο αφού η επανάληψη του ίδιου δρώμενου τον κουράζει.

Στην εκπομπή, μίλησε και ο αδερφός του Κωστή Μαραβέγια. “Σαν παιδί ήταν καταπληκτικός μουσικός. Πριν πάμε σχολείο ξυπνούσα με τον ήχο του πιάνο στα αυτιά μου. Έλεγε πάντα ότι θα ασχοληθεί με τη μουσική. Στην Ιταλία που σπουδάζαμε είχε φτιάξει τη δική του μπάντα και έπαιζε μουσική. Ήταν ήρεμος μόνο όταν έπαιζε μουσική αλλιώς γκρίνιαζε” είπε και περιέγραψε ένα περιστατικό από την παιδική τους ηλικία που καταλάθος του έσπασε την αγαπημένη του κιθάρα.

Στη συνέχεια ο μουσικοσυνθέτης που φέτος συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του YFSF μίλησε για τα χρόνια που πέρασε ως σπουδαστής στην Ιταλία αλλά και για τα παιδικά του χρόνια. “Θυμάμαι από πολύ μικρός να μιμούμαι μουσικά όργανα και μελωδίες. Θεωρώ ότι όταν γράφει κάποιος μουσική κάτι περίεργο συμβαίνει μέσα του. Η μουσική στο σπίτι υπήρχε στο πικ-απ… Θυμάμαι τους γονείς μου να βάζουν μουσική στο πικ-απ και να χορεύουν και μετά να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί. Ακόμα το κάνουν… Δε θεωρούσα δεδομένο ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική αλλά ήξερα ότι κάτι θα κάνω. Έλεγα στη μητέρα μου ότι μια μέρα θα γεμίζω θέατρα και στάδια” είπε.

Μαραβέγιας – Χατζηνικολάου: Τα απίστευτα λόγια της Σωτηροπούλου

«Ο Κωστής φαίνεται ήρεμη δύναμη, ένας άνθρωπος που είναι αρκετά μετρημένος, πάρα πολύ λογικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι τρελός. Είναι standup κωμικός αυτό είναι το βασικό του επάγγελμα. Απλά δεν τον έχει ανακαλύψει κάποιος» είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου. Και συνέχισε: “Γενικά γελάμε πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ βαθιά καλός άνθρωπος και δεν το λέω επειδή είναι ο σύντροφός μου. Είναι αντικειμενικό. Έχει ένα πυγαίο φως. Έχει ένα πολύ σημαντικό χάρισμα, το οποίο είναι πάρα πολύ σπάνιο, ίσως να το έχει κάποιος μοναχός βουδιστής στο Μάτσου Πίτσου, είναι ένας άνθρωπος πραγματικά μεγαλόκαρδος που έχει άμεση κατανόηση για τους πάντες”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas)

«Τον θαυμάζω πάρα πολύ»

“Εγώ τον θαυμάζω πάρα πολύ, αρχικά γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και γιατί ξεκίνησε από ένα μικρότερο μέρος όπου λόγω της διαφορετικής προσωπικότητας που είχε, έχει υποστεί δύσκολες καταστάσεις. Ο Κωστής έχει γίνει ένα θαυμάσιο πλάσμα με αρκετές «σκοτεινές» πτυχές” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Τσακωνόμαστε με e-mail και δικηγόρους

“Ο Κωστής είναι αρκετά υπομονετικός και ήρεμος άνθρωπος, αλλά έχει δύο τρεις σημεία που μπορεί να τον κάνουν να απασφαλίσει και η έκρηξη είναι κάτι πολύ μεγαλύτερη από του μέσου ανθρώπου, αλλά δεν γίνεται συχνά. Αυτό που δουλέψαμε πολύ στην καραντίνα είναι ο τρόπος που τσακωνόμαστε και κάπως αυτό έχει ωριμάσει” πρόσθεσε. Τότε ο Κωστής Μαραβέγιας αστειεύτηκε λέγοντας πως τσακώνονται με e-mail, γράφοντας “αγάπη μου κοίταξε να δεις, θεωρώ αυτό που είπες σήμερα το πρωί δεν αρμόζει στην ποιότητα του χαρακτήρα σου. Θέλω να το ξανασκεφτείς”, με την Τόνια Σωτηροπούλου να προσθέτει “ναι τσακωνόμαστε με δικηγόρους”. “Είναι αρκετά «μεξικάνικο σήριαλ» οι καυγάδες μας και με αρκετή ένταση” ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου.

“Ο Κωστής είναι ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο από οποιοσδήποτε άλλον”

“Για τον Κωστή μπορώ να πω το «για πάντα». Ο Κωστής είναι πάρα πολλά πράγματα για εμένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο από οποιοσδήποτε άλλον” τόνισε η γνωστή ηθοποιός, με τον Κωστή Μαραβέγια να προσθέτει “το για πάντα είναι ζητούμενο. Όχι μόνο στη σχέση με την Τόνια, αλλά στις σχέσεις με τους φίλους μας και στις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάμε” “Είναι βαθιά φιλοσοφικό το τι σημαίνει για πάντα. Νομίζω ότι η καραντίνα το «για πάντα» το κατακερμάτισε κάπως. καταλάβαμε τη φθαρτότητα, την ευαλωτότητα χωρίς όμως να φοβόμαστε τη θνητότητα. Η καραντίνα μας έφερε πιο κοντά και ανακαλύψαμε και με την Τόνια και με τους φίλους μου το «εδώ και τώρα» το οποίο είχαμε παραμελήσει” συμπλήρωσε.

“Νιώθουμε οικογένεια με την Τόνια. Νιώθουμε πιο πολύ οικογένεια από οτιδήποτε άλλο. Είμαστε μαζί 24/7 που λένε και στο χωριό μου. Δεν χωριζόμαστε ποτέ” ανέφερε ο σπουδαίος τραγουδοποιός. “Τα επόμενα χρόνια θέλω ο Κωστής να συνεχίσει όπως είναι. Αυτό. Με πολλή αγάπη” τόνισε η Τόνια Σωτηροπούλου. Σε εκείνο το σημείο ο Κωστής Μαραβιέγιας διέκοψε και είπε δημόσια “σ’ αγαπώ πολύ” στην Τόνια, η οποία απάντησε αμέσως “Εγώ σ’ αγαπώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις