Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Στέγνωμα ρούχων: 3 κόλπα να το κάνετε γρήγορα
PLUS

Στέγνωμα ρούχων: 3 κόλπα να το κάνετε γρήγορα

Γρήγορο στέγνωμα ρούχων: 3 κόλπα για να το πετύχετε

Μπορεί να έχουμε μπει ήδη στην άνοιξη, ωστόσο ο καιρός ακόμη δεν έχει γίνει απόλυτα ηλιόλουστος. Και τα αεράκια μας τα έχουμε και τις βροχές μας και γενικά όλα τα καιρικά φαινόμενα που θα δυσκολέψουν σε δουλειές του σπιτιού, όπως το στέγνωμα των ρούχων. Είναι πολλοί οι λόγοι που πολλοί επιλέγουν να στεγνώσουν τα ρούχα στο σπίτι, είτε επειδή δεν έχουν μπαλκόνι, είτε λόγω καυσαερίου και πολλά άλλα. Πώς όμως θα καταφέρουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας όταν έχουν περάσει δυο και τρεις μέρες και τα ρούχα είναι ακόμα νωπά;

3 tips για εύκολο και γρήγορο στέγνωμα

1. Μη διπλώνετε τα ρούχα στην απλώστρα γιατί με αυτόν τον τρόπο αργούν να στεγνώσουν. Κρεμάστε τα από τους ώμους ώστε να κρέμονται από τη μία πλευρά.

2. Αμέσως μετά το πλυντήριο βάλτε ενδιάμεσα από τα ρούχα που έχετε κρεμάσει στη μπουγάδα μία μεγάλη, στεγνή, βαμβακερή πετσέτα. Με αυτό τον τρόπο, η πετσέτα θα απορροφήσει την υγρασία των υπολοίπων ρούχων σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

3. Μην απλώνετε το ένα ρούχο δίπλα στο άλλο. Βάλτε τα αραιά στην απλώστρα και ακόμη καλύτερα ανά μία ράγα. Με αυτό τον τρόπο θα στεγνώσουν γρηγορότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις