Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Καλοκαιρινά φορέματα 2021: Πώς να βάλεις το μαύρο φόρεμα
PLUS

Καλοκαιρινά φορέματα 2021: Πώς να βάλεις το μαύρο φόρεμα

Καλοκαιρινά φορέματα 2021: 5 τρόποι να φορέσεις το μαύρο φόρεμά σου

Το καλοκαίρι πλησιάζει και απ’ ό,τι φαίνεται φέτος υπάρχει περίπτωση να πάμε για κανένα ποτάκι  μέσα στα δροσερά και μοδάτα καλοκαιρινά φορέματά μας. Όμως είναι αρκετά κουραστικό να βρίσκεις κάθε μέρα διαφορετικά καλοκαιρινά outfits , ειδικά αν δεν έχεις ιδέα τι να βάλεις κάθε φορά που βγαίνεις έξω. Σορτσάκι, φόρεμα ή φούστα; Παρόλο αυτά, εμείς είμαστε της άποψης ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα μαύρο φόρεμα το οποίο θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση όταν η ντουλάπα σου μοιάζει άδεια. Το μαύρο φόρεμα, είτε κοντό είτε maxi μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή, όχι μόνο και η πιο πρακτική. Εξάλλου, το να φοράς το αγαπημένο σου shorts και ένα τοπάκι, κάποια στιγμή γίνεται βαρετό. (Και δεν μπορείς να το φοράς στο γραφείο ή σε μία πιο επίσημη περίσταση)

Ανεξαρτήτως ηλικίας,  σίγουρα πρέπει να έχεις ένα μαύρο φόρεμα στη συλλογή σου (αν αυτό έχει πιο χαλαρό στυλ, ακόμα καλύτερα, γιατί το συνδυάζεις πιο εύκολα), οπότε μπορείς να το φορέσεις είτε με αγαπημένα σου λευκά sneakers, είτε με ψηλά πέδιλα για το βραδινό σου ποτό ή ως καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση. (Αλήθεια, μέτρησε κανείς πόσα προσκλητήρια παίρνουμε κάθε καλοκαίρι;) Τα παρακάτω outfits θα σου αποδείξουν πως το μαύρο μπορεί να είναι και αυτό το κυρίαρχο χρώμα του καλοκαιριού.

1. Αέρινο μαύρο φόρεμα

Αν δεν έχεις ήδη ένα little black dress, τότε μπορείς να ξεκινήσεις με ένα αέρινο και ανάλαφρο φόρεμα όπως αυτό παρακάτω. Το στυλ πουκαμίσας είναι μία ακόμη τάση φέτος και μπορείς να το αναδείξεις με διάφορα αξεσουάρ.

2. Midi φόρεμα

Ένα από τα αγαπημένα μου outfits είναι το Midi μαύρο φόρεμα, το οποίο είναι τόσο πρακτικό για τις πρωινές ώρες που δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τι θα φορέσεις στο γραφείο (το μαύρο είναι πάντα μία καλή ιδέα) και επίσης μπορείς να το βάλεις στην απογευματινή σου βόλτα με τα σταράκια ή πέδιλα.

3. Maxi dress

Δεν χρειάζεται να είσαι άνω των 1.80 για να υποστηρίξεις ένα maxi dress. Το σημαντικό είναι να βρεις αυτό που κολακεύει την σιλουέτα σου, και το μαύρο έχει ένα ακόμη bonus γιατί σε αδυνατίζει και το συνδυάζεις ακόμα και με μία καφέ τσάντα ταχυδρόμου και τα λευκά sneakers.

4. Lolita μαύρο φόρεμα

Το φετινό καλοκαίρι υποστηρίζει πολύ την άνεση, την ανεμελιά και το vintage στυλ. Οπότε το lolita dress είναι το ιδανικό φόρεμα για σένα που θέλεις να βγάλεις προς τα έξω τον πιο ρομαντικό και girly εαυτό. Γενικότερα τα φορέματα με flat μπροστινό μπούστο (δηλαδή αυτά που είναι ”τετραγωνικά”) είναι πολύ της μόδας και στα φορέματα αλλά και στα tops.

5. Ρετρό μαύρο φόρεμα

Άλλο ένα ρετρό φόρεμα είναι αυτό με τα βολάν στα μανίκια και την διακριτική ενσωματωμένη ζώνη που δένει μπροστά. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα χρωματιστό τσαντάκι (όπως ένα κόκκινο με χρυσό λουράκι) και να δώσεις λίγη ένταση στο ντύσιμο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις