Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

10

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαϊκάλης τροχαίο: Ξανά στο “επίκεντρο”, μετά τις καταγγελίες
ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊκάλης τροχαίο: Ξανά στο “επίκεντρο”, μετά τις καταγγελίες

Χαϊκάλης τροχαίο: Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κηφισιά - Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του ηθοποιού δεν ήταν ασφαλισμένο

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο ηθοποιός και πρώην υπουργός υπουργός Παύλος Χαϊκάλης στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τον έλεγχο που έγινε από την Τροχαία Κηφισιάς μετά το ατύχημα διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του ηθοποιού δεν ήταν ασφαλισμένο. Σύμφωνα με “Τα Νέα” του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας ενώ του επιβλήθηκε και το ανάλογο σε αυτή την περίπτωση χρηματικό πρόστιμο. Ο Παύλος Χαϊκάλης πρέπει εντός των επόμενων ημερών να προσκομίσει στην Τροχαία Κηφισιάς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου και την απόδειξη πληρωμής του προστίμου, ώστε να του επιστραφούν η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και οι πινακίδες του.

Δείτε ακόμη: Η Sky Maddas βγάζει στη φόρα μηνύματα του Χαϊκάλη

Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στο στόχαστρο λόγω της εμπλοκής  του ονόματός του σε σεξουαλική παρενόχληση. Η αλήθεια είναι πως επέλεξε να βγει σε μια εκπομπή live και να παραδεχτεί ότι φλέρταρε μια πολύ νεαρή γυναίκα, μια 19χρονη μαθήτριά του ηθοποιό, ζητώντας δημόσια συγγνώμη. Ολα αυτά παρά το γεγονός ότι η καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή ήταν ανώνυμη, αλλά τον περιέγραφε φωτογραφικά. Προφανώς ο Χαϊκάλης εκτίμησε ότι η σιωπή δεν δείχνει μεταμέλεια, ούτε υπάρχει πιο ταπεινωτική απάντηση από την περιφρονητική σιωπή. Μόνο που προτού εκστομίσει ότι «σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος», είχε προλάβει να καυχηθεί ότι είναι «αρσενικό παλιάς κοπής».

Το να έχουμε τόσες χιλιάδες θανάτους δεν μου λέει τίποτα

Ακριβώς με την ίδια άνεση που διακινεί εν μέσω πανδημίας την άρνησή του σε κάθε υποχρεωτικό εμβολιασμό, παίρνοντας μεν αποστάσεις από τη συνωμοσιολογία, αλλά γαρνίροντας τον σκεπτικισμό του με το εξής επιχείρημα: «Το να έχουμε τόσες χιλιάδες θανάτους δεν μου λέει τίποτα, άλλους τόσους θανάτους είχαμε και το 2015!».

Οι γάμοι

Παντρεύτηκε τρεις φορές. Ο πρώτος του γάμος έγινε πριν από αρκετά χρόνια με την ηθοποιό Ευδοξία Πεντζάκη εξαιτίας, λέγεται, μιας απρόσμενης εγκυμοσύνης της που έφερε τον νεαρό τότε Χαϊκάλη προ των ηθικών ευθυνών του. Καρπός εκείνου του έρωτα είναι ο 30χρονος σήμερα γιος του, Γιώργος, οποίος του χάρισε το πρώτο του εγγόνι. Για δεύτερη φορά ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλησίας με την επίσης ηθοποιό Μαργαρίτα Σολδάτου. Ούτε αυτός ο γάμος ευδοκίμησε.

Για τρίτη φορά ο ηθοποιός παντρεύτηκε την αστυνομικό Μαρία Λύκου, η οποία ήταν προσωπική φρουρός του κατά τη βουλευτική θητεία του. Για χάρη μάλιστα της σχέσης τους η ίδια αποσπάστηκε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου υπηρετούσε στο πολιτικό του γραφείο. Η γαμήλια τελετή τους έγινε τον Νοέμβριο του 2015, όταν εκείνος ήταν πια εκτός Βουλής, στο δημαρχείο της Ραφήνας, με κουμπάρα-μάρτυρα τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη. Το παράδοξο ήταν πως ως βουλευτής που ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο προτίμησε τον πολιτικό γάμο, ο οποίος αντιστρατευόταν τις θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. υπέρ του εκκλησιαστικού γάμου, σύμφωνα με τις πατροπαράδοτες αξίες της ελληνικής κοινωνίας.

Και αυτός ο συζυγικός του δεσμός δεν τελεσφόρησε

Μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμης συμβίωσης το ζευγάρι έβαλε τέλος στην κοινή του πορεία, με τον συναισθηματικά φορτισμένο ηθοποιό να περιφέρεται απαρηγόρητος και μετανιωμένος στα κανάλια. Να δηλώνει ότι ονειρεύεται μόνο επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του και να προσφέρεται αυτή τη φορά να κάνει μαζί της και θρησκευτικό γάμο. Και φυσικά, όπως σε καθετί που αντιλαμβάνεται ως αναποδιά, να αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη και για τη διάλυση του γάμου του.

Το πανηγύρι έληξε και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος. Ακαριαία ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υπέβαλε μήνυση εναντίον του μιλώντας για «σκευωρία πολιτικών εκβιασμών», «βούρκο», «λάσπη», «λαϊκισμό» και «συκοφαντίες». Κάπου εκεί ο βουλευτής άρχισε να τα μπαλώνει σε στυλ «δεν κατηγορώ τον Σαμαρά. Ποτέ δεν είπα ότι εμπλέκεται ο πρωθυπουργός. Δεν κατηγορώ κανέναν» κ.λπ. Λίγοι, πάντως, θυμούνται ότι στις εκλογές του 1993 ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Ανοιξη του Αντώνη Σαμαρά. Κατέβηκε τότε στην εκλογική περιφέρεια Αχαΐας και απέτυχε παταγωδώς, λαμβάνοντας 1.006 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην 5η θέση ανάμεσα στους 11 υποψηφίους του κόμματος.

Απόπειρα χρηματισμού Παύλου Χαϊκάλη
Ο ηθοποιός, εκτός από το σανίδι, πρωταγωνίστησε το 2015 σε μια καταγγελία-οπερέτα για δωροδοκία του προκειμένου να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις