Αθήνα

°C

Κυριακή

09

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια φλερτ: Ποιες οι ενδείξεις ότι σε προσεγγίζει
PLUS

Ζώδια φλερτ: Ποιες οι ενδείξεις ότι σε προσεγγίζει

Ζώδια φλερτ: Ποιες οι ενδείξεις ότι σε προσεγγίζει με βάση το ζώδιό του

Σαν απόλυτα κοινωνικά όντα που είμαστε, αναζητάμε πάντα και παντού την αναγνώριση μέσα στο περιβάλλον μας με διάφορους τρόπους. Έτσι ένας διαδεδομένος τρόπος να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να αισθανθούμε επιθυμητοί είναι το φλερτ, που μπορεί να είναι αθώο, αλλά μπορεί και επικίνδυνο. Βέβαια, όλοι μας γνωρίζουμε ότι το φλερτ με έναν άνθρωπο δεν οδηγεί σε δέσμευση, ωστόσο όλοι μας απολαμβάνουμε τη διαδικασία, γιατί ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας.

Σε κοιτάζει επίμονα, στο παίζει αδιάφορος, κοκκινίζει όταν σου μιλάει ή είναι νευρικός; Είναι πάρα πολλές οι συμπεριφορές και τα ερεθίσματα που δεχόμαστε από το περιβάλλον μας, αλλά πώς θα καταλάβουμε ότι άλλος μας φλερτάρει; Παρακάτω θα δεις τον τρόπο που το κάθε ζώδιο δείχνει το ερωτικό ενδιαφέρον του.

Το φλερτ των 12 ζωδίων

Κριός

Ο Κριός είναι το άτομο που φλερτάρει συνέχεια και χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θέλει να προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό. Θέλεις να αισθάνεται ότι αρέσει και έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι διστακτικός στο φλερτ και φοβάται μην παρεξηγηθεί και γενικά δεν εκδηλώνεται εύκολα. Όταν αρχίσει να φλερτάρει, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και θέλει να το προχωρήσει .

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι το άτομο που φλερτάρει συνέχεια και κυρίως μέσα από το διαδίκτυο. Κυρίως όμως τον ενδιαφέρει να γνωρίζει καινούργιο κόσμο και να ανταλλάσει πληροφορίες. Δεν είναι απαραίτητα ερωτική η προσέγγιση του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ντροπαλός από τη φύση του και διστακτικός και δεν φλερτάρει συχνά, παρά μόνο εάν αισθανθεί ότι υπάρχει ανταπόκριση. Φοβάται την απόρριψη και για αυτό το σκέφτεται πριν το ξεκινήσει.

Λέων

Το Λιοντάρι ξέρει ότι αρέσει και περιμένει περισσότερο να τον φλερτάρουν παρά να φλερτάρει. Ωστόσο είναι δυναμικός στο παιχνίδι του φλερτ και κανείς δεν μπορεί τελικά να του αντισταθεί.

Παρθένος

Ο Παρθένος φλερτάρει αλλά θέλει το χρόνο του, καθώς είναι διστακτικός και συνεσταλμένος από τη φύση του. Έτσι εάν δεν ενδιαφέρεται μπορεί να απορρίψει το φλερτ που δέχεται και να συμπεριφερθεί περίεργα.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι νάρκισσος, άρα το φλερτ είναι η δεύτερη φύση του, ωστόσο μπορεί και να μην το ξεκινήσει πρώτος γιατί είναι αναβλητικός και πέφτει σε αντιφάσεις. Γενικά όμως είναι ανασφαλής και έτσι τονώνεται η αυτοπεποίθηση του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός φλερτάρει και χωρίς να το επιδιώκει μια που η μαγνητική ματιά του ελκύει ασυνείδητα το αντίθετο φύλο. Έτσι φλερτάρει έντονα ο Σκορπιός και μιλάει με υπονοούμενα που μπορεί και να παρεξηγηθούν.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι παιδί του Δία, άρα φλερτάρει και γενικά του αρέσει να τονώνει την ψυχολογία του μέσα από το αμφίδρομο παιχνίδι της κολακείας. Όμως δεν δεσμεύεται και είναι στη φύση του να μην κολλάει σε ένα άτομο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το άτομο που φλερτάρει με μέθοδο και σκοπός του είναι να κατακτήσει το άτομο που τον ενδιαφέρει. Δεν χάνει το χρόνο του σε άσκοπες φιλοφρονήσεις και αποφεύγει τις χλιαρές επαφές.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος φλερτάρει αλλά κυρίως με φιλικό, ουδέτερο τρόπο με αποτέλεσμα να μην γίνεται αντιληπτό άμεσα το ενδιαφέρον του. Γενικά είναι άτομο που δέχεται ευχάριστα το φλερτ και χωρίς να το ανταποδίδει.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες ή θα είναι υπέρ του φλερτ ή θα αποφεύγουν το επικίνδυνο αυτό «σπορ» γιατί φοβούνται μην παρεξηγηθούν. Γενικά όμως είναι η συμπεριφορά τους μπερδεύει μια που φλερτάρουν πολλές φορές χωρίς λόγο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις