Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler ομαδική 23/4: Ποιοι κερδίζουν, ποιος παίρνει την ασυλία
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler ομαδική 23/4: Ποιοι κερδίζουν, ποιος παίρνει την ασυλία

MasterChef 5 spoiler ομαδική 23/4: Στο επεισόδιο της Παρασκευής του MasterChef οι κριτες θα ανακοινώσουν τις δοκιμασίες στο συμβούλιο για να προκύψει η νικήτρια ομάδα.

Το βράδυ της Παρασκευής στο MasterChef θα μάθουμε τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας. Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον Διονύσιο που είχε στα χέρια του τα πλεονεκτήματα να επιλέγει ως αρχηγός της αντίπαλης ομάδας τον Τζιοβάνι, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους επέλεξαν τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Ο Διονύσιος διάλεξε για την ομάδα του τους, Νίκο, Ανούς, Ιωάννη και Αλέξανδρο, ενώ ο Τζιοβάνι τους Παναγιώτη, Μαρίνα, Λία και Παύλος. Η Μαργαρίτα μετά από την απόφαση του Διονύσιου έμεινε στον εξώστη παρακολουθώντας την δοκιμασία.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής του MasterChef οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης που αξιολόγησαν τα πιάτα θα ανακοινώσουν τις δοκιμασίες στο συμβούλιο για να προκύψει η νικήτρια ομάδα. Οι νικητές θα απολαύσουν ένα δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι ηττημένοι θα παλέψουν για την ασυλία σε μια δοκιμασία που μοιάζει αγώνας δρόμος. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες της ηττημένης ομάδας θα πρέπει να φτιάξουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πολλά και συνάμα σωστά τηγανιτά αυγά. Πρόκειται για μια δοκιμασία που είχαμε δει και στο περσινό MasterChef όταν και η αγωνία είχε χτυπήσει…κόκκινο.

Αλλαγές για MasterChef 5: Εκτός προγράμματος για μερικές μέρες

Αλλαγή θα έχουμε στις ημέρες προβολής του MasterChef 5 κάτι που θα διαρκέσει για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Θα υπάρξει, δηλαδή, μια διακοπή της προβολής του για λίγο καιρό, σύμφωνα με όσα είπε η Δήμητρα Καλφούτζου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Πέμπτης (22/4). Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μαγειρικής που όλοι αγαπάμε, θα προβληθεί μόνο δύο φορές, τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στις 21:00.

Συνεπώς, θα υπάρξει μια διακοπή και θα επιστρέψει πάλι στο πρόγραμμα του Star την εβδομάδα του Πάσχα, που πάλι θα προβληθούν δύο επεισόδια. Τα επεισόδια θα παιχτούν την Τετάρτη 5 Μαΐου και την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 21:00.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις