Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωσήφ Μαρινάκης χώρισε: Διαζύγιο μετά από χρόνια γάμου με τη Χρύσα Καλπάκη
LIFESTYLE

Ιωσήφ Μαρινάκης χώρισε: Διαζύγιο μετά από χρόνια γάμου με τη Χρύσα Καλπάκη

Ιωσήφ Μαρινάκης χώρισε: Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής πορείας γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους. Ο λόγος για τον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη Χρύσα Καλπάκη, οι οποίοι όπως αποκαλύπτει το περιοδικό OK! χώρισαν βελούδινα. Ωστόσο το πρωί της Πέμπτης την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε και η ίδια η Χρύσα Καλπάκη, με την οποία επικοινώνησε η Φαίη Σκορδά. «Ναι έχουμε χωρίσει. Ήμασταν δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μαζί. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπος μου για μια ζωή», είπε η Χρύσα Καλπάκη στην Φαίη Σκορδά.

 

‘Μιλάμε ακόμη’

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά τόνισε πως δεν υπήρξε κάποιος καυγάς ή κάτι συγκεκριμένο ανάμεσα στο ζευγάρι και πως η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να οδηγηθούν στον χωρισμό. Ακόμη, η Χρύσα Καλπάκη αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ότι υπάρχει επικοινωνία με τον Ιωσήφ Μαρινάκη και ότι μιλάνε στο τηλέφωνο. Υπενθυμίζεται πως η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης παντρεύτηκαν το 2014 με πολιτικό γάμο στο Μανχάταν, ενώ το 2016 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος τους στην Κρήτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις