Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημοτικός σύμβουλος Κόρινθος – εσώρουχα: “‘Ήταν θέμα τεχνολογίας”
ΕΛΛΑΔΑ

Δημοτικός σύμβουλος Κόρινθος – εσώρουχα: “‘Ήταν θέμα τεχνολογίας”

Δημοτικός σύμβουλος Κόρινθος - εσώρουχα: Την ώρα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου, η κάμερα άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω.

Πολλά είναι τα απρόοπτα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας την περίοδο της πανδημίας, κατά την οποία η χρήση του υπολογιστή μπήκε ακόμη περισσότερο στη ζωή μας. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Κόρινθο, όπου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, ένας δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με τα εσώρουχα. Προφανώς το μέλος του δημοτικού συμβουλίου δεν έχει ιδιαίτερα καλή σχέση με την τεχνολογία και δεν κατάλαβε ότι η κάμερα είναι στραφεί προς τα κάτω την ώρα που προσπαθούσε να την τοποθετήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Μόλις είδαν το πλάνο, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη τηλεδιάσκεψη έσπευσαν να ενημερώσουν τον σύμβουλο. “Πρόεδρε πες του να ντυθεί γιατί θα μας βγάλουν οι Ράδιο Αρβύλα”, ακούγεται να λέει ο δήμαρχος Κορίνθου, με τον “άνετο” δημοτικό σύμβουλο να απαντά πως “δεν πειράζει”. Μάλιστα άλλος δημοτικός σύμβουλος ακούγεται να λέει “τρομάξαμε”, μέχρι να καταφέρει να σταθεροποιήσει την κάμερα ο συνάδελφός του.

Δημοτικός σύμβουλος Κόρινθος: “Ήταν η κακιά στιγμή”

“Θέμα τεχνολογίας. Δεν το κατάλαβα καλά. Εντάξει. Μέσα στο σπίτι ήμουνα, ήμουνα με τα εσώρουχα όντως. Αλλά δεν το κατάλαβα καθόλου ότι η κάμερα μου έφυγε κάπως προς τα κάτω” δήλωσε ο Γιώργος Πιετρής στο Mega και την εκπομπή “Live News”. “Μία κακιά στιγμή. Ζήτησα και εγώ συγγνώμη, γιατί από τη στιγμή που είναι η κάμερα απέναντι φάνηκε, εντάξει, λογικό είναι. Ήταν ένα ατυχές σημείο το οποίο ήταν θέμα τεχνολογίας, καθαρά” πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις