Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρίνα Πατούλη διαζύγιο: Νέα ανάρτηση, όλο νόημα
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρίνα Πατούλη διαζύγιο: Νέα ανάρτηση, όλο νόημα

Μαρίνα Πατούλη: Τι έγραψε στο Instagram για την Οδύσσεια και την Ιθάκη

Μια ανάρτηση με νόημα έκανε στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη. Αυτή την επώδυνη περίοδο για την ίδια, μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media. Η Μαρίνα Πατούλη, η οποία είναι πρόεδρος του Δικτύου SDG 17, το βράδυ της Τρίτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα μεγάλο χαμόγελο και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας.

«Αγαπημένοι μου φίλοι και λατρεμένες μου φίλες, διαβάζοντας τις ιστορίες σας θέλω να σας υπενθυμίσω ότι ακόμα και στο τέλος μιας δύσκολης ζωής, τίποτα δεν έχει τελειώσει… υπάρχουν και τα όνειρα!!! Όλοι μας αναζητάμε την ΙΘΑΚΗ μας μέσα από την προσωπική μας Οδύσσεια…!», έγραψε συγκεκριμένα.

 

Είμαι σε ηλικία που διαβάζω μόνο πράξεις!

Λίγες ημέρες πριν, η Μαρίνα Πατούλη ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αμακιγιάριστη στο γραφείο της έχοντας φόντο μία οικογενειακή φωτογραφία στην οποία ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους. «Είμαι σε ηλικία που διαβάζω μόνο πράξεις! Για τις λέξεις χρειάζομαι γυαλιά…», ήταν το σχόλιο μαζί με τη φωτογραφία η Μαρίνα Πατούλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις