Αθήνα

°C

Τρίτη

11

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αλίμου: Η τέχνη ταξιδεύει
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αλίμου: Η τέχνη ταξιδεύει

Δήμος Αλίμου: Εδώ και αρκετό καιρό τα γκρίζα ψυχρά ΚΑΦΑΟ του Δήμου Αλίμου «ντύνονται» με πολύχρωμα έργα τέχνης από την καλλιτεχνική ομάδα SpyLex.

Εδώ και αρκετό καιρό τα γκρίζα ψυχρά ΚΑΦΑΟ του Δήμου Αλίμου «ντύνονται» με πολύχρωμα έργα τέχνης από την καλλιτεχνική ομάδα SpyLex. Η καθημερινότητα των δημοτών ομορφαίνει, ενώ οι νεότεροι αποκτούν νέα ερεθίσματα για τη σκέψη και τα μάτια τους. Οι περαστικοί σταματούν, για να θαυμάσουν και να φωτογραφίσουν Βαν Γκογκ, Μαγκρίτ, Γουόρχολ αλλά και Φασιανό, Βασιλείου και τόσους άλλους. Η έκπληξη ήρθε από την Ολλανδία και γέμισε περηφάνεια τη Δημοτική αρχή. Το περίφημο Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ ανήρτησε στο λογαριασμό του φωτογραφία από το ΚΑΦΑΟ του Αλίμου, όπου απεικονίζεται ο διάσημος πίνακας του Βίνσεντ Βαν Γκογκ “Το δωμάτιο”, κάνοντας σχετική αναφορά!
Η ανάρτηση, που μπορείτε να τη δείτε εδώ https://www.facebook.com/VanGoghMuseum/photos/a.179281710596/10165184733885597/, έχει συγκεντρώσει χιλιάδες θετικές αντιδράσεις, κοινοποιήσεις και σχόλια από όλον τον κόσμο. Από το Άμστερνταμ στον Άλιμο, ξανά πίσω στο Άμστερνταμ και από εκεί σε όλον τον κόσμο, η Τέχνη μάς ενώνει και μας ταξιδεύει.

ΚΑΦΑΟ

Διαβάστε ακόμη

7ο Travel Trade Athens: Η συνάντηση που προβάλλει την Αθήνα στην παγκόσμια τουριστική αγορά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις