Αθήνα

°C

Κυριακή

09

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / European Super League: Νέο άκυρο από την Ιταλία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

European Super League: Νέο άκυρο από την Ιταλία

European Super League: Η Ρόμα με ανακοίνωσή της τάχθηκε κατά της ESL τονίζοντας πως πρόκειται για κάτι εντελώς αντίθετο με το πνεύμα του παιχνιδιού.

Η Ρόμα προστέθηκε πριν από λίγο στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους που τάσσονται απέναντι στο εγχείρημα του «κλειστού μοντέλου» της European Super League, γιατί «είναι εντελώς αντίθετο με το πνεύμα του παιχνιδιού που όλοι μας αγαπάμε». Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του συλλόγου, ο οποίος τάχθηκε ανοιχτά εναντίον της νέας Λίγκας, του διαγωνισμού που δημιουργεί μια ισχυρή διαφημιστική εκστρατεία και που βλέπει τις επίσης ιταλικές Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν μεταξύ των ιδρυτικών συλλόγων.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Ορισμένα πράγματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα και παραμένουμε απολύτως αφοσιωμένοι στο ιταλικό ποδόσφαιρο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ανοιχτές σε όλους». Ως εκ τούτου, οι «τζαλορόσι» τοποθετήθηκαν στο ζήτημα μετά τη σιωπή των τελευταίων ημερών. «Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τη Lega Serie A (σ.σ. η ιταλική Λίγκα), την Ιταλική Ομοσπονδία, την ECA και την UEFA για την εξέλιξη κι ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.», συνεχίζει η επίσημη ανακοίνωση της Ρόμα. Στο τέλος, ένα μήνυμα για τους υποστηρικτές του συλλόγου: «Οι οπαδοί κι ένα ποδόσφαιρο που είναι προσβάσιμο σε όλους βρίσκονται στην καρδιά του αθλητισμού μας κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να λησμονιέται».

Ρόμα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις