Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα Σμύρνη βιασμός: Για κακούργημα παραπέμπονται τρεις κατηγορούμενοι
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη βιασμός: Για κακούργημα παραπέμπονται τρεις κατηγορούμενοι

Νέα Σμύρνη βιασμός: Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος τριών ανδρών που συνελήφθησαν για τη σεξουαλική κακοποίηση 27χρονης στη Νέα Σμύρνη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Όπως έγινε γνωστό η άτυχη κοπέλα κατήγγειλε ότι βιάσθηκε στις 15 Απριλίου από τον έναν κατηγορούμενο, ενώ οι άλλοι δυο παρακολουθούσαν την κακοποίησή της. Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και 65 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η Εισαγγελία άσκησε σε βάρος τους, κατά περίπτωση, ποινική δίωξη για βιασμό με συμμετοχική δράση (άρθρο 47 ΠΚ) όπως και δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή.

Το χρονικό της κακοποίησης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος, φερόμενος ως δράστης του βιασμού, κάλεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του την 27χρονη, όπου τη βίασε παρουσία ακόμα τουλάχιστον δύο αντρών. Σύμφωνα με την κατάθεση της 27χρονης, ο 40χρονος, αφού την ακινητοποίησε, άρχισε να τη βασανίζει και όταν εκείνη αντέδρασε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες, ενώ όπως κατήγγειλε της ξύρισε το κεφάλι.

Το μαρτύριό της διήρκησε για περίπου τρεις ώρες, αφού ο κατηγορούμενος φέρεται να την άφησε να φύγει τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης σε κατάσταση σοκ και κατήγγειλε το βιασμό της. Οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή οπλισμένων ανδρών της ομάδας ΟΠΚΕ και συναδέλφων τους από τη Δίωξη Ναρκωτικών έκαναν έφοδο στο σπίτι του φερόμενου δράστη και τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις