Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Μπόλονι: «Απογοητευτική η αποβολή του Μαουρίσιο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Μπόλονι: «Απογοητευτική η αποβολή του Μαουρίσιο»

Παναθηναϊκός - Μπόλονι: Τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραμείνει συμπαγής.

Απογοητευτική χαρακτήρισε την αποβολή του Μαουρίσιο μετά τη λήξη του Παναθηναϊκός-Άρης (1-2) ο Λάζλο Μπόλονι. Ο τεχνικός των «πρασίνων» στάθηκε στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στο ματς, ενώ υπογράμμισε ότι ήταν δύσκολο για την ομάδα του να αποδεχτεί ότι σφυρίχτηκε εις βάρος της πέναλτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, έστω κι αν αυτό αποκρούστηκε. Ενώ, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παραμείνει συμπαγής.

Αναλυτικά, ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για:

-το αν του χάλασε τα σχέδια η αποβολή: «Η αποβολή ενός παίκτη, όπως ο Μαουρίσιο είναι πάντα απογοητευτικό πράγμα. Έσπασε τη λίγη ισορροπία που είχαμε καταφέρει να έχουμε. Ήταν ένας αγώνας που πολλά πράγματα γυρνούσαν εις βάρος μας. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα, ιδιαίτερα στην κατοχή της μπάλας. Από την άλλη μεριά, μας ήταν δύσκολο να αποδεχτούμε ότι σφυρίχτηκε εις βάρος μας πέναλτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, έστω κι αν αυτό αποκρούστηκε από το δοκάρι. Μετά είχαμε την αποβολή, αλλά και πέρα από αυτή είχαμε μια κατάσταση, όπου οι αντίπαλοι πήραν την μπάλα και πήγαν στο τέρμα μας. Όλα αυτά ήταν εις βάρος μας. Υπάρχουν και τέτοιες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνουμε συμπαγείς, δυνατοί και ισχυροί για να μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε τέτοιες αντίξοες μέρες και σήμερα τα πράγματα όντως δεν μας βγήκαν».

-το αν δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ευρώπη: «Ενδεχομένως τα πράγματα να γίνονται λίγο πιο δύσκολα, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πάντα απέφευγα να συζητήσω. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Μην ξεχνάμε ότι τώρα παίζουμε σε ένα δεύτερο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Λάζλο Μπόλονι

Παγκάκης: «Κακή ήττα σε κακό timing για τον Παναθηναϊκό, τελικός με ΑΕΚ»

Η ήττα από τον Άρη πλήγωσε… πολλαπλά τον Παναθηναϊκό, αφού κόστισε βαθμολογικά και ψυχολογικά, με αποτέλεσμα το μεθαυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ να είναι τελικός, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Κακή ήττα, σε κακό τάιμινγκ και έχει έναν τελικό με ΑΕΚ τώρα ο Παναθηναϊκός. Είναι κακή γιατί πρόκειται για παιχνίδι-εξάποντο. Κομβικό σημείο η αποβολή, αλλάζει τα πάντα. Δεν του βγήκε τίποτα. Αν κερδίσει την Τετάρτη είναι μέσα στο κόλπο, αν χάσει απομακρύνεται πολύ η Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για το επικείμενο ματς των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει να δει αν θα γυρίσει ο Σένκεφελντ, ενώ επιστρέφει και ο Πούγγουρας, αντιθέτως θα είναι σίγουρα εκτός Μαουρίσιο και Χατζηγιοβάνης. Τέλος, ο Παγκάκης σημείωσε ότι ο Αγιούμπ είναι πιθανό να επιστρέψει στην 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην «Ένωση», εκτός και αν ανέβει ένας εκ των Βέλεθ ή Νιάς ξανά στα χαφ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις