8 λέξεις spoiler – επόμενα επεισόδια: Οριστικός χωρισμός φέρνει ανατροπές στην σειρά 

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις spoiler – επόμενα επεισόδια: Οριστικός χωρισμός φέρνει ανατροπές στην σειρά 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

8 λέξεις spoiler - επόμενα επεισόδια: Αναμένονται πολλές εξελίξεις και ανατροπές στην σειρά.

18.04.2021 | 15:31

Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στη σειρά του ΣΚΑΙ, “8 Λέξεις”, μετά την εμφάνιση του Άλκη στη ζωή της οικογένειας Μαρόγλου. Παρακάτω θα δούμε όλες τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση και σύμφωνα με το athensmagazine.gr. Αναλυτικότερα, όπως θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (19-22/4), μόλις επιβεβαιώνεται ότι είναι πραγματικός γιος του Μιλτιάδη, η γαλήνη στο σπίτι τους διαταράσσεται, με την Κατερίνα να μην ανέχεται την ύπαρξή του σαν «αντικαταστάτη» του νεκρού γιου της. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι δε θα αργήσουν να γίνουν τόσο έντονες που θα τους φτάσουν στα όρια του χωρισμού.

Δείτε ακόμη: Σιωπηλός Δρόμος: Τι θα δούμε στο 3ο συγκλονιστικό επεισόδιο

Ο Μιλτιάδης από την ημέρα που γνώρισε τον Άλκη, κάτι μέσα του τού λέει ότι είναι πραγματικά γιος του. Αυτός ο νέος κατάφερε από την πρώτη στιγμή να μπει στην καρδιά του και το αποτέλεσμα του DNA απλά επιβεβαίωσε αυτή την αίσθηση που είχε. Τη χαρά που πήρε, αμέσως θέλησε να τη μοιραστεί μαζί του και πηγαίνει απλά για να του το ανακοινώσει: «Δεν περίμενα το αποτέλεσμα για να σιγουρευτώ. Για μένα ήταν μια απλή τυπική διαδικασία. Με κάνεις τόσο χαρούμενο, αγόρι μου», του λέει και τον αγκαλιάζει. Το ίδιο αισθάνεται και ο Άλκης, οποίος πιστεύει ότι θα μπορέσει να αποκτήσει πλέον μια κανονική οικογένεια. Στο σημείο να σας θυμίσουμε, ότι στα “μαχαίρια” είναι η Ελισάβετ και η Ηλιάνα για τα μάτια ενός άνδρα.

8 Λέξεις: Η Κατερίνα γίνεται έξαλλη με τον Μιλτιάδη

Λίγο αργότερα ο Μιλτιάδης επιστρέφει στο σπίτι για να πει και στην Κατερίνα ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον για τον Άλκη: «Κατερίνα, ο Άλκης έλεγε την αλήθεια. Είναι γιος μου, μόλις πήρα τα αποτελέσματα από το τεστ», της λέει χαρούμενος. Ωστόσο η Κατερίνα όχι μόνο δεν συμμερίζεται τη χαρά του, αλλά δείχνει εκνευρισμένη και αμέσως του επιτίθεται: «Και λοιπόν; Τι μου λες; Να δεχτώ εδώ μέσα τον γιο σου σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Εγώ έναν γιο είχα, Μιλτιάδη, τον Φοίβο μου. Άλλος εδώ μέσα δεν μπαίνει. Κανείς δεν πρόκειται να πάρει τη θέση του. Το κατάλαβες;», του ξεκαθαρίζει και ξεσπάει σε κλάματα.

8 Λέξεις: Ο Μιλιτιάδης τα χάνει

Ο Μιλιτιάδης τα χάνει και προσπαθεί να τη συνεφέρει: «Τι είναι αυτά που λες; Φυσικά και κανένας δεν πρόκειται να πάρει τη θέση του γιου μας», της απαντάει, αλλά η Κατερίνα φορτισμένη του κάνει προσωπική επίθεση: «Λες ψέματα! Ήδη έχεις δώσει τη θέση του στον Άλκη, στον νέο σου γιο», του φωνάζει. Ο Μιλτιάδης βλέπει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και προσπαθεί να συνέλθει πιστεύοντας ότι όλα θα αλλάξουν και αυτό που έγινε οφείλεται στο πρώτο σοκ.

Έτσι αποφασίζει να μιλήσει στην Ιφιγένεια: «Ιφιγένεια, το τεστ βγήκε. Ο Άλκης είναι όντως αδελφός σου και θέλω να πάμε μαζί να τον δεις, να γνωριστείτε. Είστε αδέλφια και νομίζω ότι αυτή η συνάντηση πρέπει να γίνει». Η Ιφιγένεια δέχεται και μάλιστα όλα πάνε καλά, αφού εντυπωσιάζεται από τη σοβαρότητα και την καλοσύνη του Άλκη. Αρχίζει όχι μόνο να τον συμπαθεί, αλλά να τον θεωρεί και αδελφό της. Όμως αυτό αποδεικνύεται ακόμα χειρότερο για την Κατερίνα που ετοιμάζεται να τα τινάξει όλα στον αέρα και να διαλύσει την οικογένειά της.

8 Λέξεις: Trailer Δευτέρας

Δείτε ακόμη:

Σιωπηλός Δρόμος: Τι θα δούμε στο 3ο συγκλονιστικό επεισόδιο
Ο νομπελίστας λογοτέχνης Έρνεστ Χέμινγουεϊ – Με ποιον τρόπο του άρεσε να γράφει τα έργα του
Το ποστ της Μαντόνα για την αστυνομική βία – “Εσύ μη διαμαρτύρεσαι”, έγραψε follower
Ετικέτες
Exit mobile version