Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ραχήλ Μακρή – Ζαχαριάδης: Έξαλλος ο Τατσόπουλος για τη φρικτή ανάρτηση
ΕΛΛΑΔΑ

Ραχήλ Μακρή – Ζαχαριάδης: Έξαλλος ο Τατσόπουλος για τη φρικτή ανάρτηση

Ραχήλ Μακρή - Ζαχαριάδης: Εξαλλος ο Πέτρος Τατσόπουλος με την ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη.

Σάλος έχει προκληθεί με το χυδαίο και προσβλητικό σχόλιο που έκανε η Ραχήλ Μακρή λίγες ώρες αφότου έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο δημοσιογράφος, Νίκος Ζαχαριάδης, μόλις στα 55 του χρόνια. Η ανάρτησή της στο Facebook προκάλεσε την οργή του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη συμπεριφορά της κας Μακρή, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον της. Ο γνωστός συγγραφέας αποκάλεσε μεταξύ άλλων την πρώην βουλευτή “θλιβερό υποκείμενο, γένους ουδετέρου” και χαρακτήρισε ύβρι το γεγονός ότι δεν σεβάστηκε τον νεκρό δημοσιογράφο. “Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας” καταλήγει στο μήνυμά του.

Υπενθυμίζεται ότι η Ραχήλ Μακρή είχε γράψει στον λογαριασμό της: “Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ…κάφρος που με έβριζε μάς άδειασε τη γωνιά”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου

Η ΥΒΡΙΣ

Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτήν την ανάρτηση. Εάν μπορούσα να επισυνάψω μια προειδοποίηση, δεν θα ήταν “Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά”, θα ήταν “Απομακρυνθείτε όλοι”.

Θα μου επιτρέψετε επίσης να αγνοήσω το φύλο του συγκεκριμένου ατόμου. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας, μου είναι αδιάφορο, αν όχι αποπροσανατολιστικό -για εμένα θα είναι “αυτό το θλιβερό υποκείμενο”, γένους ουδετέρου.

Αυτό το θλιβερό υποκείμενο, λοιπόν, δεν διάβασε ποτέ την “Αντιγόνη” -και αν την διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι Χριστό. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις: δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του.

Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις