Παναθηναϊκός – Μπόλονι: «Να ρωτήσουμε τον Θεό για το αν θα επιστρέψουμε στις νίκες»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Μπόλονι: «Να ρωτήσουμε τον Θεό για το αν θα επιστρέψουμε στις νίκες»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Παναθηναϊκός - Μπόλονι: Ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε επιστροφή στις νίκες, υποδεχόμενος τον Άρη.

16.04.2021 | 13:49

Έχοντας αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε επιστροφή στις νίκες, υποδεχόμενος τον Άρη. Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε ενόψει της αναμέτρησης στη Λεωφόρο και επεσήμανε ότι μόνο ο Θεός γνωρίζει αν θα πετύχουν οι «πράσινοι» τον στόχο τους την Κυριακή (18/4, 15:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

– το αν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν οι πράσινοι στις νίκες: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσουμε στον Θεό… Δουλέψαμε καλά πάντως και κοιτάμε για το καλύτερο. Η ερώτηση σας έχει μεγάλο βάρος και εγώ δεν θέλω να παίζω με τις λέξεις».

– το αν είναι έτοιμοι για το ματς με τον Άρη: «Καταλαβαίνω την ερώτηση. Δύσκολη λέξη το “έτοιμοι”, ποτέ δεν θα είμαστε… γιατί πάντα θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αυτές οι ανεπάρκειες μας οδηγούν στο να βελτιωνόμαστε. Η τελειότητα δεν θα έρθει ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε πως θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι δεύτερη για καιρό. Έχουμε συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχουμε σε κάθε ματς».

– τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Άρη: «Θα μπορούσα να πως όχι δεν γνωρίζω τίποτα ή ναι ξέρω τα πάντα. Είναι μια ομάδα με καλή κινητικότητα με ευέλικτους παίκτες. Δεν είναι τυχαία στη δεύτερη θέση. Τον σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί απέναντί τους».

Παγκάκης: «Μεγάλη απώλεια ο Χατζηγιοβάνης, θέλει πάρα πολλή προσοχή ο Άρης»

Χαρμολύπη θα έλεγε κανείς ότι είναι το συναίσθημα που διακατέχει άπαντες στον Παναθηναϊκό, μετά τον ξαφνικό χθεσινό τραυματισμό του Χατζηγιοβάνη σε αντιδιαστολή με τις επιστροφές Σανκαρέ και Αγιούμπ, για το ματς με τον Άρη όπως σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό η απώλεια του Χατζηγιοβάνη γιατί είχε βρει μια τριπλέτα που ρόλαρε στην επίθεση μαζι με τους Μακέντα-Βιγιαφάνιες. Έρχεται σε αντίθεση με τα χαμόγελα για την επιστροφή Σανκαρέ και Αγιούμπ, αλλά και την πολύ πιθανή απώλεια του Σένκεφελντ, υπό τον φόβο πιθανού τραυματισμού», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε ότι έχει πέσει δραματικά το επίπεδο του χρέους του «τριφυλλιού». Τέλος, ο Παγκάκης τόνισε ότι δεν μπορεί να… ψυχολογήσει κανείς τον Άρη εύκολα και πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός την Κυριακή.

Δείτε ακόμη:
Φουλάρει για Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ
Ο Μελισσανίδης θέλει προπονητή για άμεσο πρωταθλητισμό
Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Τούμπα
Exit mobile version