Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Πρόσωπο – έκπληξη μπαίνει στην σειρά

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Πρόσωπο – έκπληξη μπαίνει στην σειρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην τηλεοπτική σειρά του Ant1.

15.04.2021 | 18:03

Η τηλεοπτική σειρά του Ant1 “Άγριες Μέλισσες”, φτάνει προς το τέλος της, όμως οι ανατροπές και οι εξελίξεις συνεχίζονται και στα επόμενα επεισόδια. Αναλυτικότερα, όπως μαθαίνουμε, θα γίνει μια νέα είσοδος στο σίριαλ με κομβικό ρόλο για τη συνέχεια των ιστοριών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Zappit, στο δημοφιλές σίριαλ του ΑΝΤ1 μπαίνει η ηθοποιός Ζωή Ρηγοπούλου. Μιλάμε για ένα πρόσωπο κλειδί που θα ενώσει το παζλ του παρελθόντος με το παζλ του παρόντος και θα φέρει μια μεγάλη ανατροπή σε σημαντικές ιστορίες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε ακόμη: Η Ζορζέτ από τις “Άγριες Μέλισσες” ποζάρει με την αδερφή της στο instagram

Ζωή Ρηγοπούλου: Ποια είναι

Η Ζωή Ρηγοπούλου είναι η κόρη της Κάκιας Αναλυτή και του Κώστα Ρηγόπουλου. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη, πτυχιούχος του τμήματος πολιτικών επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, μεταφράστρια θεατρικών και κινηματογραφικών έργων, παραγωγός μουσικών εκπομπών στο ραδιόφωνο.

Ζωή Ρηγοπούλου: Τηλεοπτική πορεία

Η Ζωή Ρηγοπούλου έχει διδάξει Υποκριτική στην Δραματική Σχολή ΚΕΑ, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο και στην Δραματική σχολή ΜΕΛΙΣΣΑ και στο θέατρο μετρά πολλές σπουδαίες συνεργασίες, όπως με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, τη Νόνικα Γαλινέα, τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Γιάννη Μόρτζο και βέβαια με τον θίασο Αναλυτή – Ρηγόπουλου. Στην τηλεόραση, η Ζωή Ρηγοπούλου έχει εμφανιστεί στις σειρές: Στραβά κι ανάποδα, Μικρές Αμαρτίες, Τρίτο Στεφάνι, Η απλή μέθοδος των τριών, Η ώρα η καλή, 7 θανάσιμες πεθερές, Κλινική περίπτωση.

Δείτε ακόμη:

“Άγριες Μέλισσες” spoiler: Τι αποκαλύπτει ο δικαστής της Ελένης για την Μυρσίνη
Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στη σειρά
Η ζωή χαμογέλασε στον Βασίλη Χαλακατεβάκη – Πατέρας για πρώτη φορά στα 63
Exit mobile version