Άγριες Μέλισσες Ζορζέτ: Η καλλονή αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Ζορζέτ: Η καλλονή αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Άγριες Μέλισσες Ζορζέτ: Η εκθαμβωτική αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου μοιάζει απίστευτα με την ηθοποιό.

14.04.2021 | 16:30

Η όμορφη ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου που εμφανίζεται στον ρόλο της Γαλλίδας Ζορζέτ  στις «Άγριες Μέλισσες», ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με την όμορφη αδερφή της. Η σύντροφος του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, μοιάζει εκπληκτικά με την αδερφή της, ενώ ποζάρουν φορώντας η μία λευκά και η άλλη μαύρα ρούχα. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν έχει διαστάσει να μιλήσει δημόσια για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη συμμετοχή της στο ιντερνετικό του ραδιόφωνο, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στο πλευρό του για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, τον Πανιώνιο, σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Δείτε ακόμη: Ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στις “Άγριες Μέλισσες”

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η ανάρτηση στο Instagram με την αδερφή της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου εκτός από μια ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια εντυπωσιακή νεαρή, ενώ το τελευταίο διάστημα βλέπει και την προσωπική της ζωή να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού βρίσκεται σε σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η ηθοποιός όμως δεν είναι η μόνη όμορφη κοπέλα της οικογένειάς της. Εξίσου καλλονή είναι και η αδερφή της Όλγα.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Είμαστε 4 αδέλφια και μοιάζουμε όλοι πολύ μεταξύ μας»

Η ίδια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει: «Είμαστε 4 αδέλφια και μοιάζουμε όλοι πολύ μεταξύ μας. Με την αδελφή μου που σπουδάζει ηθοποιός, είμαστε ίδιες». Xθες, η νεαρή ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία μαζί της επιβεβαιώνοντας την σοκαριστική ομοιότητα με την αδερφή της.

Δείτε ακόμη:

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στη σειρά
“Άγριες Μέλισσες”: Ο Μιλτιάδης οργισμένος αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό απ’ το παρελθόν
Η Παπαθωμά αποκαλύπτει: Τι θα γίνει με τον Μιλτιάδη στις “Αγριες Μέλισσες”
Exit mobile version