Πελώνη twitter – tweets: Ο Τσακαλώτος, η Αυγή και η απάντησή της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη twitter – tweets: Ο Τσακαλώτος, η Αυγή και η απάντησή της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πελώνη twitter - tweets: Τι απαντά η Αριστοτελία Πελώνη στις επιθέσεις που δέχεται από την Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ για τα tweetς κατά Σαμαρά που έγραψε πριν 10 χρόνια

15.04.2021 | 15:21

“Θεωρώ ότι αυτή η τακτική των τυμβωρύχων του διαδικτύου που θέλει να παίξει ένα ρόλο ιεράς εξέτασης είναι πολύ φτηνή τακτική που δείχνει και την απελπισία κάποιων”, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, για τις επιθέσεις που δέχεται από την Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ για τα tweets κατά Σαμαρά που έγραψε πριν 10 χρόνια. Η κυβερνητική εκπρόσωπος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχολίασε τα εξής: “Για ποιο πράγμα εγκαλούμαι ακριβώς εδώ; Επειδή σχολίαζα σχεδόν δέκα χρόνια πριν σε άλλο πλαίσιο με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα με την οποία έγραφα κιόλας; Ή μήπως εγκαλούμαι επειδή δεν έσβησα τα tweets όπως έκαναν άλλα πρόσωπα που εισήλθαν στην πολιτική;”.

Με ορισμένα tweet που είχε κάνει πριν από μία δεκαετία η εφημερίδα “Αυγή” και ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στην κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, με το Twitter να ακολουθεί, εκεί όπου χρήστες του Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν αναγάγει από το πρωί το #Πελώνη_σβήνε ως το νούμερο 1 trend. ΣΥΡΙΖΑ και Αυγή, ανέσυραν παλιά tweet από το 2012 επί κυβέρνησης Παπαδήμου, μεταξύ των οποίων και για τον σημερινό υπουργό Δημοσίας Τάξεως Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου η τότε πολιτική συντάκτρια έγραφε: “Αυτό που ΚΑΙ ο Χρυσοχο’ι’δης θέτει εαυτόν στην υπηρεσία της χώρας για να τη σώσει με ξεπερνά. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν υπάρχει σωτήρια, ε;”.

Ή σχόλια για τον Αντώνη Σαμαρά, πριν γίνει πρωθυπουργός, (“Νομίζω ότι Καρατζαφέρης και Σαμαράς κερδίζουν με το σπαθί τους τον τίτλο drama queens. Άντε, και το καλοκαίρι στην Επίδαυρο!”) τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη (“Η χρεοκοπια των 2 μεγαλων κομματων φαινεται και απ’το ότι μεσα στην τρελα Βοριδης και Γεωργιαδης φαινονται λογικοι και mainstream.Μεγαλεια!!”).

Πελώνη twitter: Το τρολάρισμα

Σε μία ανάρτησή της το 2015, η κ. Πελώνη έγραφε: “Είναι Θεός ο Τσακαλώτος. Αυτό”.

Το screenshot από το συγκεκριμένο tweet έπεσε στα… χέρια του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος το ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα social media και έγραψε με χιούμορ: “Υπερβάλλετε…”.

Exit mobile version