Κατερίνα Γερονικολού – Αρναούτογλου: Το ελληνικό #Me Too, ο εκφοβισμός και η Ζέτα Δούκα

LIFESTYLE

Κατερίνα Γερονικολού – Αρναούτογλου: Το ελληνικό #Me Too, ο εκφοβισμός και η Ζέτα Δούκα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Κατερίνα Γερονικολού - Αρναούτογλου: Η αγαπητή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show.

15.04.2021 | 09:57

Στην πολυθρόνα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show, βρέθηκε χθες το βράδυ η λαμπερή ηθοποιός, Κατερίνα Γερονικολού όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το ελληνικό #Me Too αλλά και πόσο την άγγιξε η κίνηση της Ζέτας Δούκα να μιλήσει άσχημη συμπεριφορά που βίωνε στην σκηνή.

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του ο Βασίλης Χαλακατεβάκης

Κατερίνα Γερονικολού: Τι είπε για την Ζέτα Δούκα

Η Κατερίνα Γερονικολού ανέφερε για την Ζέτα Δούκα αλλά και για την εξομολόγηση που έκανε η ίδια μέσω των social media για τον εργασιακό εκφοβισμό που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη: «Νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω κι ότι μπορώ να κοιτάξω τους υπόλοιπους συναδέλφους στα μάτια. Να ξέρω ότι δεν κρύβω κάποιες πληγές, αλλά τις αποκάλυψα δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν.

Κατερίνα Γερονικολού: Όλα όσα αποκάλυψε για τις καταγγελίες και την Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου αλλά την εκτιμώ κι επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο. Βλέποντάς την να ξεγυμνώνεται έτσι και να ξεδιπλώνει όλο αυτό που προφανώς την έτρωγε και να το επαναφέρει μετά από τόσα χρόνια, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα που δεν ήξερα ότι τα είχα.

Κατερίνα Γερονικολού: Οι πληγές της

Δηλαδή αν τα λέγαμε πριν από δύο χρόνια για κάποια πληγή ή συνεργασία, ίσως να σου έλεγα όλα καλά γιατί έχουν περάσει οκτώ χρόνια και δεν το σκέφτομαι. Όταν όμως βλέπω έναν πληγωμένο άνθρωπο, αισθάνθηκα σαν αδερφή της και σαν να το έχω πάθει κι εγώ. Επομένως ήταν αυθόρμητο να θέλω να την στηρίξω δημόσια. Δεν το έκανα για να μιλήσω για εμένα αλλά για να την στηρίξω και τελικά όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα με πολλή αγάπη».

Κατερίνα Γερονικολού: Γιάννης Τσιμιτσέλης

Έπειτα, μιλώντας για τη σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αποκάλυψε πως είναι στα καλύτερά της, αλλά και ότι η μητέρα του προσπαθεί μάταια να της μάθει να μαγειρεύει.

Κατερίνα Γερονικολού: Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις της ηθοποιού

Δείτε ακόμη:

Το πρώτο πρόσωπο που είναι ένα βήμα πριν συμφωνήσει με τη νέα της εκπομπή της Μενεγάκη
Ο James Καφετζής του Survivor έχει μια ξανθιά κούκλα κοπέλα
Η Super Κική σοκάρει: «Φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια. Μπουνιές, κλωτσιές στο στομάχι, στο στόμα…»
Exit mobile version