Βασίλης Χαλακατεβάκης μπαμπάς: Το πρώτο του παιδί θα αποκτήσει ο ηθοποιός

LIFESTYLE

Βασίλης Χαλακατεβάκης μπαμπάς: Το πρώτο του παιδί θα αποκτήσει ο ηθοποιός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Βασίλης Χαλακατεβάκης μπαμπάς: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για τον επεισοδιακό γάμο του και το παιδί που περιμένουν σε λίγο καιρό με την γυναίκα του.

14.04.2021 | 15:40

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει μπαμπάς και το ανακοίνωσε στην εκπομπή “Το Πρωινό” αφήνοντας τους πάντες με το “στόμα ανοιχτό” τους. Ο ηθοποιός τον οποίο αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά “Το Καφέ της Χαράς”, είναι έτοιμος να κρατήσει στα χέρια του το πρώτο του μωρό αφού η σύζυγός του είναι έγκυος και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο ηθοποιός καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Το Πρωινό” αποκάλυψε την είδηση.

Δείτε ακόμη: Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε τον τσακωμό του με τον Τριαντάφυλλο

Βασίλης Χαλακατεβάκης: “Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά”

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πέρασε καρκίνο, και αυτή η περιπέτεια τον έκανε πιο δυνατό ενώ είχε μιλήσει για τη σύζυγό του που θεωρεί δώρο Θεού. “Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο. Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά. Το δώρο μου ήταν η Δέσποινα που μπήκε στη ζωή μου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και παρέμεινε κοντά μου.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: “Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη”

“Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη. Μου έστειλαν προσκλητήριο ότι σε 24 ώρες παντρεύομαι. Η γυναίκα μου. Κάλεσε 150 φίλους, γνωστούς συγγενείς και κάναμε ένα γάμο κάτω από την Ακρόπολη σε έναν υπέροχο χώρο. Ήταν ένας γάμος – έκπληξη. Είχε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, δεν έχουν σημασία τα χαρτιά. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τα πράγματα με τη λογική. Το θέμα δεν είναι να αγαπάς εσύ, το θέμα είναι να σε αγαπάνε οι άλλοι. Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά”.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις  22 Απριλίου του 1958. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της τηλεοπτικής σειράς του MEGA «Οι Απαράδεκτοι» και μέσω της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 “Litsa.com”. Εκτός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις έχει συμμετάσχει σε 3 κινηματογραφικές ταινίες ενώ συμμετέχει και στο “Καφέ της Χαράς” του Χάρη Ρώμα.

Δείτε ακόμη:

Υρώ Μανέ: Η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της
Πέτρος Λαγούτης: «Ξαναγεννήθηκα τη μέρα που πήγα στο Κεθεα για να απεξαρτηθώ»
Σάκης & Μαριαλένα: Το “άδειασμα” της Χριστίνας και η συμβουλή του… Λιάγκα
Exit mobile version