Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καγιά – GNTM 4: Η παρουσιάστρια μιλά για το τηλεοπτικό της μέλλον
LIFESTYLE

Καγιά – GNTM 4: Η παρουσιάστρια μιλά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Καγιά - GNTM 4: Η Βίκυ Καγιά σχολίασε και τις φήμες που τη θέλουν στo «Dancing with the Stars».

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια του Shopping Star μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια και αποκάλυψε πως το ριάλιτι μόδας συνεχίζει για έκτη σεζόν. Όσον αφορά τώρα τη δεύτερη εκπομπή στην οποία συμμετέχει, το GNTM είπε: «Το καλοκαίρι ξεκινάνε τα γυρίσματα. Πολλές συμμέτοχες, γίνεται χαμός… Γιατί η επιτροπή να μην είναι ίδια; Από ότι ξέρω τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Θα δείτε αλλαγές στο content, όπως κάθε χρόνο».

Όμως φήμες και δημοσιεύματα τη θέλουν στην παρουσίαση του Dancing with the Stars. Η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε: «Πόσες εκπομπές να κάνω; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα για να σας πω. Η ζωή μας έχει δείξει ότι όταν κάνουμε όνειρα, ο θεός γελάει». Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος των δηλώσεων της Βίκυς Καγιά έκανε μια αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star.

«Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Έρχεται το GNTM 4

Μετά την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου του Greece’s Next Top Model (GNTM) με αγόρια και κορίτσια και μεγάλο νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοβ, το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Star. Kορίτσια και αγόρια καλούνται να δώσουν για μια ακόμη φορά το 100% εαυτού τους για τον τίτλο του επόμενου Next Top Model της Ελλάδας, που πέρυσι χάρισε στο νικητή χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων του εξωτερικού, ένα αυτοκίνητο και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Σκουλός, σε πρόσφατη συνέντευξη, μίλησε για τον τέταρτο κύκλο, κάνοντας λόγο για ρεκόρ συμμετοχών. «Μπορεί να είναι και τριπλάσιες από τις άλλες φορές», είπε μιλώντας στο Star.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον καινούργιο τίτλο, αν και η παρουσία της Βίκυς Καγιά θεωρείται δεδομένη στην κριτική επιτροπή και στην παρουσίαση του προγράμματος, ενώ όλα δείχνουν πως στην κριτική επιτροπή θα είναι ξανά οι Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός. Το GNTM 4 αναμένεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, αν όλα πάνε βάσει σχεδιασμού και εν μέσω της πανδημίας της νόσου COVID-19, πριν από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Δείτε ακόμη:
Το Survivor “έχασε” το… κορμί, οι τηλεθεατές τα πιο καυτά πλάνα (vid)
Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το πρόβλημα υγείας που την έκανε να χάσει κιλά
Κατερίνα Γερονικολού: «Τις πληγές μου τις αποκάλυψα δημόσια και γι’ αυτό μαλάκωσαν»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις