Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Λουτσέσκου: «Αγκάθι» το οικονομικό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – Λουτσέσκου: «Αγκάθι» το οικονομικό

ΑΕΚ - Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου».

Ακόμα και αν ξεπεραστούν τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσα σε Ραζβάν Λουτσέσκου και ΑΕΚ, το οικονομικό δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όπως μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βάιου Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός θα ζητήσει για αυτόν και το τεχνικό team του, πολύ πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Επίσης, ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων», σχολίασε υποστήριξε ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με κάποιον τις επόμενες μέρες, αλλά να μην μαθευτεί λόγω και της παρουσίας του Χιμένεθ αυτή την στιγμή, ενώ τόνισε ότι η ΑΕΚ ανεξαρτήτως προπονητή θα πάει για 6-7 βασικούς παίκτες τη νέα σεζόν.

Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου» και παρομοίασε την παρούσα κατάσταση με αυτή του ερχομού του Ηλία Παπαθεοδώρου στην μπασκετική «Ένωση» πριν μερικά χρόνια.

Προσέγγισε Ολιβέιρα η Μπράγκα, «τρέχει» η ΑΕΚ

Στενό μαρκάρισμα από την Μπράγκα για συνεργασία δέχεται ο Νέλσον Ολιβέιρα, σύμφωνα με την Sportime. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου επιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αποτελεί τη μόνη περίπτωση που μένει σε εκκρεμότητα για την ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, θεωρώντας ότι ήταν πολύ σημαντικός για την επιθετική λειτουργία του φετινού συνόλου. Ωστόσο η πρόταση που του έχει γίνει δεν είχε θετική απάντηση, καθώς ο παίκτης δεν δελεάζεται από την προοπτική παραμονής στα ελληνικά γήπεδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μπράγκα έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτησή του, αφού τον καλύπτει αγωνιστικά (διεκδικεί δυνατά την πρόκρισή της στα προκριματικά του Champions League και έχει σίγουρη θέση στο Conference), αλλά και προσωπικά, καθώς θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις