Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Νικηφόρος: Τα μέτωπα που άνοιξαν και οι κίνδυνοι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Νικηφόρος: Τα μέτωπα που άνοιξαν και οι κίνδυνοι

Άγριες Μέλισσες spoiler Νικηφόρος: Ανατροπές έρχονται στο Διαφάνι με πρωταγωνιστή τον νεαρό Σεβαστό.

Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο νεαρός Σεβαστός βλέπει παντού κινδύνους καθώς τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι πολλά με κυριότερο αυτό με την πρώην σύζυγο του, Ασημίνα. Αν και η δικαστική απόφαση που έχει βγει επιτρέπει στην Ασημίνα να βλέπει, έστω και περιορισμένα, τον μικρό Σέργιο, ο Νικηφόρος παίρνει την σκληρή απόφαση να μην της πάει το παιδί να το δει και απογορεύει στον μικρό Σέργιο να επισκεφθεί τη μητέρα του.

Νικηφόρος

Δείτε ακόμη: Η Παπαθωμά αποκαλύπτει: Τι θα γίνει με τον Μιλτιάδη στις “Αγριες Μέλισσες”

Η Ασημίνα όμως αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών για να λύσει το θέμα. Την ίδια ώρα, νέα προβλήματα καραδοκούν να κάνουν την εμφάνιση τους στη ζωή του Νικηφόρου αφού ο Δούκας επιβεβαιώνει πως ο γιος του ήταν αυτός που τον πρόδωσε πολλά χρόνια πριν με αποτέλεσμα να εξοριστεί και να ζει επί χρόνια κρυμμένος.

Νικηφόρος Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Δούκας συνεχίζει να μην υποχωρεί και κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον συνεταιρισμό με την Ελένη και τους υπόλοιπους αγρότες να ετοιμάζονται να τραβήξουν κι εκείνοι το σκοινί. Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει την Λέτα. Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία την μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια.

Νικηφόρος Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει την πλευρά του Δούκα

Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα απ’ το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη. Θα τα καταφέρει ή η βοήθεια του Αχιλλέα θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες; Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει προς το παρόν την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Μιλτιάδης οργισμένος με την στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 126: Trailer

Δείτε ακόμη:

Ο απίθανος Μικ Τζάγκερ ροκάρει στα 77 του – Νέο κομμάτι για το τέλος του lockdown
La Casa De Papel: Στα… όπλα η Τόκιο για τον 5ο κύκλο
Ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στις “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις