Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 14/4: Οι υποψήφιοι και το φαβορί για να φύγει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 14/4: Οι υποψήφιοι και το φαβορί για να φύγει σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 14/4: Εντάσεις, μαγειρέματα στη ψηφοφορία, τραυματισμός Ηλία και μάχη για τις ασυλίες – Ποιος είναι το φαβορί για αποχώρηση σήμερα;

Survivor spoiler αποχώρηση 14/4: Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές ήταν για άλλη μια φορά το επεισόδιο του Survivor. Μετά το 1-0 που έκαναν οι κόκκινοι τη Δευτέρα (12/4), οι μπλε κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και έτσι έστειλαν με τη σειρά τους την αντίπαλη ομάδα για να ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού. Πριν γίνει αυτό, παρακολουθήσαμε ξανά εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Ο Τζειμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ενοχλημένοι από την επίθεση του Αλέξη Παππά για το ψάρι και τον χαρακτηρισμό «σάπια ντομάτα». Οι δύο «μπλε» φίλοι δεν είδαν με καλό μάτι την επίθεση του ηθοποιού, το ίδιο και ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος μίλησε για βαριές κουβέντες και για δημιουργία μεθοδευμένων εντάσεων.

Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την έπιασε πριν το συμβούλιο και τη ρώτησε τι θα ψηφίσει γεγονός που την παραξένεψε. Ωστόσο κατάλαβε πως είχε λόγο να το κάνει γιατί της πρότεινε να ρίξει «μαύρο» στον Τζέιμς. Ελένη και Παύλος κατηγόρησαν τους Αλέξη και Ντάφυ για το στρατηγικό σχέδιο τους κατά του Τζέιμς βάζοντας στο «μαγείρεμα» και τη Μαριαλένα.

Survivor: Ο τραυματισμός του Ηλία

Στο αγώνισμα της ασυλίας, οι κόκκινοι είχαν μια ατυχία, καθώς έχασαν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Ο Ηλίας Μπόγδανος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα γεμάτος νεύρα. Οι μπλε εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Ηλία και πήραν διαφορά από τους κόκκινους με τον Τζέιμς να κάνει με αντίπαλο τον Τριαντάφυλλο το 9-5, ενώ τη νίκη στους Μπλε έδωσε η Ελένη Χαμπέρη που έκανε το τελικό 10-5 κόντρα στην Ελευθερία Ελευθερίου. Στην ατομική ασυλία επέστρεψε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αν και τραυματίας κατάφερε να νικήσει και να φορέσει στο λαιμό του το τοτέμ.

Το συμβούλιο του νησιού ήταν -για άλλη μια φορά- γεμάτο με εντάσεις. Η Μαριαλένα μπήκε στο στόχαστρο για «καθοδήγηση ψηφοφορίας», ενώ οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν. Για 7η φορά, ο Τριαντάφυλλος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση και στη συνέχεια Ηλίας και Νίκος κλήθηκαν να δώσουν από έναν παίκτη.

Survivor spoiler αποχώρηση 14/4: Οι υποψήφιοι

Ο τραγουδιστής ψήφισε την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης έβγαλε στον τάκο τον Παύλο Γαλακτερό. Έτσι μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλου έκλεισε η τετράδα των υποψηφίων.

Survivor spoiler αποχώρηση 14/4: Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Αν κρίνουμε διαδικτυακές ψηφοφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, εκείνη που αποχωρεί απόψε είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα poll που στο Quizchef.gr και δείχνει τη δυναμική του Τριαντάφυλλου και βγάζει στην τελευταία θέση με μεγάλη διαφορά την Κύπρια τραγουδίστρια. Ωστόσο μόλις μάθουμε το οριστικό αποτέλεσμα θα σας το μεταφέρουμε άμεσα.

Survivor: Η σύζυγος του Παπαδόπουλου μιλά για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις