MasterChef 5 spoiler επιστροφές παικτών 14/4: Ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών

LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler επιστροφές παικτών 14/4: Ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 spoiler επιστροφές παικτών 14/4: Σκληρές κόντρες, και στο βάθος το σπίτι του Masterchef

14.04.2021 | 20:54

Με τρεις ακόμα μονομαχίες ξεκινά η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 5. Φαίνεται πως για τον Αντώνη Μητρόπουλο και τον Ιωάννη Αυλωνίτη, που έχουν προκαλέσει σε μονομαχία την Ανούς Χεριμιάν και τον Στέφανο Χίλα αντίστοιχα, έχει έρθει η ώρα για “ξεκαθάρισμα” παλιών λογαριασμών, με παράπλευρες απώλειες.

Ο Παύλος Χάππιλος, έχοντας τη φήμη του ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη, καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μονομαχίας από την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου. Άραγε θα παρασυρθεί από τα συναισθήματά του και θα διευκολύνει την αντίπαλό του ή θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά την ως τώρα αδιάκοπη, δημιουργική προσπάθειά του, μέσα στον διαγωνισμό;

Τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι τόσο εύκολα για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Το ίδιο όμως ισχύει και για εκείνους που θεωρούν την κατάσταση δεδομένη και ίσως δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της μαγειρικής πρόκλησης, τη δεδομένη στιγμή.

MasterChef 5: Η ανατρεπτική δοκιμασία που τα άλλαξε όλα

Μετά την επιστροφή της Μαργαρίτας που χαροποίησε όλο το σπίτι του «MasterChef 5», άλλη μία επιστροφή συζητήθηκε για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Στο πλαίσιο της επιστροφής παλιών παικτών και των μονομαχιών που γίνονται για να παραμείνουν οι παίκτες, η Μαρίνα Ντεμολλάι έλαβε το βράδυ της Τρίτης (13/4) το εισιτήριο της δεύτερης ευκαιρίας. Η παίκτρια επέστρεψε και δηλώνει έτοιμη και πάλι να ανακατέψει την τράπουλα του σπιτιού για άλλη μία φορά.

Έξι πρώην παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν το μαγειρικό τους ζευγάρι, από το σύνολο των εννέα επίδοξων MasterChefs που βρίσκονται στο σπίτι. Ο Σκορδάκης διάλεξε τη Λία, η Μαρίνα τη Μαρία και ο Αλέξανδρος το Τζαμάλ. Εκείνοι που δεν επιλέχθηκαν από τους πρώην παίκτες ήταν η Μαργαρίτα, ο Τζιοβάνι και ο Διονύσης, που εξασφάλισαν μια θέση στην επόμενη φάση και παρέμειναν στον εξώστη. Η μόνη που έμελλε χθες από τη μαγειρική αναμέτρηση να τους ακολουθήσει ήταν η Μαρίνα, η οποία επέστρεψε και ξαναφόρεσε τη λευκή ποδιά του Masterchef 5. Απόψε (14/4) θα δούμε την κόντρα Στέφανου με Ιωάννη, Παύλου με Κωνσταντίνα και Αντώνη με Ανούς.

Το γλυκό του Παναγιώτη Τζαμαλή ενθουσίασε τους κριτές με τις άρτιες τεχνικές και την υπέροχη γεύση του. Την επιστροφή της στο Masterchef 5 πάλεψε και κέρδισε η Μαρίνα, η οποία μαγείρεψε καλύτερα από την αντίπαλό της τη Μαρία. «Μαρίνα, για πολύ λίγο και για πολύ μικρή διαφορά είσαι ξανά στο MasterChef» της είπε ο Ιωαννίδης, δίνοντάς της τη λευκή ποδιά. Στέφανος και Τζιοβάνι είχαν μία έντονη αντιπαράθεση, με τον Στέφανο να αρπάζεται στον εξώστη για το κόψιμο του κρέατος.

Exit mobile version