Καυστικό υγρό Κυψέλη: Ερωτική αντιζηλία βλέπουν οι Αρχές “πίσω” από την επίθεση

ΕΛΛΑΔΑ

Καυστικό υγρό Κυψέλη: Ερωτική αντιζηλία βλέπουν οι Αρχές “πίσω” από την επίθεση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καυστικό υγρό Κυψέλη: Το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης της επίθεσης με καυστικό υγρό κατά της 25χρονης εγκύου, στην Κυψέλη, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές.

14.04.2021 | 15:14

Το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης της επίθεσης με καυστικό υγρό κατά της 25χρονης εγκύου, στην Κυψέλη, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία κάνει “φύλλο και φτερό” τις προσωπικές επαφές και το παρελθόν της 25χρονης, ενώ η υπόθεση φαίνεται να σχετίζεται με ερωτική αντιζηλία και η πράξη να παραπέμπει σε εκδίκηση. Η κοπέλα, η οποία αναμένεται το απόγευμα της Τετάρτης να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, έως τώρα παραμένει σιωπηλή, καθώς δεν έχει δώσει επίσημη κατάθεση στις αρχές, εκτός από τις πρώτες αναφορές της στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, μετά από την επίθεση.

Η ίδια, σε κατάσταση σοκ, είχε αναφέρει στις αρχές πως δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο άνδρας που της επιτέθηκε. Όπως είπε, το βράδυ της Κυριακής περπατούσε επί της οδού Ηπείρου στο ύψος της Αγίας Κυριακής, στα Τουρκοβούνια. Λίγο πριν τις 00:30, ένα αυτοκίνητο άρχισε να την πλησιάζει. Όταν έφτασε δίπλα της, άγνωστος άνδρας, όπως δήλωσε το θύμα, κατέβηκε από το όχημα, την έριξε στο έδαφος, την ακινητοποίησε και στη συνέχεια τής έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί εμποτισμένο με καυστικό υγρό, προκαλώντας της εγκαύματα στο πρόσωπο. Αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε από την περιοχή.

Μια πολύ ερημική περιοχή

Σημειώνεται πως, πρόκειται για μια σχετικά απόμερη περιοχή στα σύνορα Κυψέλης-Γαλατσίου. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την ώρα της επίθεσης ήταν σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας κάνει τις Αρχές να πιστεύουν ότι δύσκολα θα υπήρχαν αυτόπτες ή αυτήκοοι μάρτυρες. Οι γείτονες της νεαρής κοπέλας που συζεί εδώ και περίπου δύο χρόνια με τον σύντροφό της στην Κυψέλη, κάνουν λόγο για ένα “ήσυχο ζευγάρι”. Η νεαρή, υπενθυμίζεται ότι, πριν από περίπου δύο μήνες είχε προσαχθεί από αστυνομικούς για συγκεκριμένο αδίκημα.

Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσουν και τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους που θα δείξουν τι είδους καυστική ουσία χρησιμοποίησε ο άγνωστος δράστης. Από τις πρώτες ενδείξεις και το γεγονός ότι τα εγκαύματα που προκλήθηκαν δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά, προκύπτει ότι δεν πρόκειται για ουσία με καυστικότητα όμοια με βιτριόλι, αλλά για κάποιο λιγότερο διαβρωτικό οικιακό χημικό.

Exit mobile version