Αθήνα

°C

Κυριακή

09

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πανταζής – Τριαντάφυλλος: Η αποκάλυψη για τον τσακωμό τους
LIFESTYLE

Πανταζής – Τριαντάφυλλος: Η αποκάλυψη για τον τσακωμό τους

Πανταζής - Τριαντάφυλλος: Ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών αναφέρθηκε στον δικό του τσακωμό που είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια.

Ο Λευτέρης Πανταζής είχε να κάνει μια αποκάλυψη για τον Τριαντάφυλλο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλώντας στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών αναφέρθηκε στον δικό του τσακωμό που είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλός στο Survivor, το διαχειρίζεται πολύ καλά και νομίζω ότι πάει προς τον τελικό. Αυτό που βλέπετε είναι ο Τριαντάφυλλος. Όταν σε αγαπάει, σε αγαπάει. Όταν τσαντίζεται, τον βλέπεις τσαντισμένο. Όταν σε βρίζει, σε βρίζει. Όταν βλέπει κάμερα γίνεται γλυκός», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής για να συνεχίσει: «Κι εγώ έχω τσακωθεί μαζί του, στην Αυστραλία, όταν τον είχα εκεί. Ήταν στα πρώτα του βήματα, μετά ήρθε μου ζήτησε συγγνώμη. Ήταν επιθετικός, αλλά ήταν μόλις 20 ετών και είχε κάνει το πρώτο του σουξέ και τον είχα στην Αυστραλία μαζί μου. Τσακωθήκαμε και μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη και εκεί τελείωσε όλη η κατάσταση».

Δείτε ακόμη: 
MasterChef 5: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που επέστρεψε
Η αποκάλυψη του Γκιωνάκη: «Είμαι 1 χρόνο καθαρός από τα ναρκωτικά»
Ένας Παππάς… σέρνει μια παραλία από τη μύτη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις