Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ασυλία 13/4 Survivor: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
LIFESTYLE

Ασυλία 13/4 Survivor: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ασυλία 13/4 Survivor: Εκτός από αγώνισμα ασυλίας έχουμε και αγώνισμα για την ατομική ασυλία.

Ασυλία 13/4 Survivor: Η δεύτερη ασυλία της εβδομάδας “παίζεται” σήμερα στο επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Θυμίζουμε ότι την πρώτη την πήραν οι κόκκινοι και οι μπλε ψήφισαν τον Κώστα Παπαδόπουλο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Σήμερα, οι δύο ομάδες μάχονται για τη δεύτερη ασυλία, την οποία θέλουν όλοι διακαώς. Τη νίκη απόψε θα κατακτήσουν οι μπλε, κάνοντας το 1-1. Έτσι, η κόκκινη ομάδα θα κληθεί να αγωνιστεί για την ατομική ασυλία και να ψηφίσει έναν παίκτη για αποχώρηση. Οι δύο κάτοχοι της ατομικής ασυλίας στις δύο ομάδες θα ορίσουν και από έναν συμπαίκτη τους, ώστε να ολοκληρωθεί η τετράδα των υποψηφίων στον τάκο.

Δείτε ακόμη: Σάκης & Μαριαλένα: Το “άδειασμα” της Χριστίνας και η συμβουλή του… Λιάγκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μπάρτζης θα δώσει τον Παύλο Γαλακτερό στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, με βάση αγωνιστικά κριτήρια, αφού ίσως πρόκειται για τους δύο πιο αδύναμους παίκτες της μπλε ομάδας. Πάμε στην κόκκινη ομάδα. Εκεί, το εύκολο θύμα, ο Τριαντάφυλλος, θα είναι ξανά υποψήφιος, αφού θα ψηφιστεί ξανά από την πλειοψηφία των συμπαικτών του. Παρέα θα του κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα είναι η επιλογή του παίκτη με την ατομική ασυλία.

Έτσι λοιπόν, η τετράδα υποψηφίων είναι: Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Κώστας και Παύλος.

Survivor: Αηδιαστική αποκάλυψη για δύο παίκτες

Survivor spoiler 13/4: Τραυματίζεται ο Ηλίας

Τα απρόοπτα και οι ανατροπές δε λείπουν από το Survivor, που έχει δείξει και στο παρελθόν ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει. Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία, σε ένα αγώνισμα που θέλει ταχύτητα, στόχο και δύναμη. Τα πράγματα δεν θα πάνε καλά όμως, αφού ο Ηλίας Μπογδάνος θα τραυματιστεί σοβαρά και θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Σίγουρα μία εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει και μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει τους Κόκκινους…

Σύμφωνα πάντως με το έγκυρο sportime, ο Ηλίας Μπόγδανος παίρνει μέρος στην ατομική ασυλία και την κερδίζει! Και κάπως έτσι, αν αυτό επαληθευτεί, ο Ντάφυ θα βγει από την κάλπη, ενώ ο Μπόγδανος θα “δωσει” την σέξι Ελευθερία. Αυτό όμως με μια επιφύλαξη, μιας και ο τραυματισμός του δεν θαείναι απλός.

Στο συμβούλιο του νησιού τα πράγματα ξεφεύγουν ξανά, ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Τζέημς, που έρχονται πάλι σε αντιπαράθεση. Ο παίκτης των Κόκκινων εξαπολύει ξανά την επίθεση του, ενώ ο αρχηγός των Μπλε δείχνει να δέχεται τα… πυρά, αλλά στόχος του είναι να μην επηρεαστεί η ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις