Πώς να χάσω κιλά γρήγορα: Με αυτές τις ασκήσεις θα αλλάξει το σώμα σου

PLUS

Πώς να χάσω κιλά γρήγορα: Με αυτές τις ασκήσεις θα αλλάξει το σώμα σου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Πώς να χάσω κιλά γρήγορα: Δείτε την εικόνα σας να αλλάζει μέσα σε μία εβδομάδα.

12.04.2021 | 15:54

Έφαγες λίγο παραπάνω μέσα στην καραντίνα και πάχυνες; Βλέπεις τα ρούχα σου να στενεύουν και δυσανασχετείς; Μην ανησυχείς με λίγα κιλά παραπάνω δεν θα πάθεις τίποτα, καθώς έχουμε το πρόγραμμα που θα σε αδυνατίσει σε μόλις μία εβδομάδα. Λοιπόν, οι θερμίδες που θα καις καθημερινά είναι πολλές και αν πιστέψουμε το Roberta’s Gym, μια υπηρεσία που δημιουργεί βίντεο γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό, τότε ναι όλα μπορούν να συμβούν. Σύμφωνα με το γυμναστήριο, η διατήρηση ενός σταθερού ρυθμού γυμναστικής είναι αυτή που συντηρεί την καθημερινή απώλεια βάρους, καίγοντας θερμίδες και λίπος τελικά.

Δείτε ακόμη: Το ψωμί που φτιάχνουν οι Γάλλοι είναι τέλειο – Χωρίς αλεύρι, πανεύκολο 

Το μυστικό κρύβεται βέβαια στην υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, με καθημερινή φυσική άσκηση και υγιεινή διατροφή. Υπάρχουν ωστόσο ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα ρίχνοντας το βάρος στην απώλεια του περιττού λίπους. Ενδυναμώνοντας ταυτοχρόνως τους μυς και τη φυσική αντοχή. Κι όλα αυτά σε μία εβδομάδα. «Σιγουρευτείτε απλώς ότι το κάνετε σε καθημερινή βάση, καθώς οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν περισσότερο με αυτό τον τρόπο», συμβουλεύει το Roberta’s Gym. Οι εφτά μέρες του προγράμματος πρέπει να συμπεριλάβουν και το Σαββατοκύριακο.

To κόλπο για να αποδίδει περισσότερο η γυμναστική σου

Η καλή φυσική κατάσταση είναι αποφασιστικός παράγοντας υγείας και κάθε συμβουλή είναι προφανώς καλοδεχούμενη. Και η αλήθεια είναι πως η επιστήμη έχει ασχοληθεί και συνεχίζει να ερευνά τη γυμναστική, επιδιώκοντας να μας κάνει να αποκομίζουμε το 100% του κόπου μας. Μια αποτελεσματική τεχνική μάς έρχεται από μια μελέτη που ανέλυσε τα μουσικά ακούσματα των ανθρώπων που γυμνάζονται. Όλοι ξέρουν πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσουν τα αγαπημένα μας τραγούδια κατά τη διάρκεια της φυσικής άσκησης, η έρευνα ωστόσο σε 30 άντρες και γυναίκες επικεντρώθηκε στον χρόνο αμέσως μετά το πέρας της γυμναστικής.

Τι λέει η μελέτη

Σύμφωνα με τη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Indian Journal of Physiology and Pharmacology», οι άνθρωποι που ακούνε μουσική μετά τη γυμναστική και ειδικά αργή και ατμοσφαιρική μουσική ανακτούν γρηγορότερα τις δυνάμεις τους. «Η μουσική αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης και ντοπαμίνης του σώματος, ορμόνες που ξέρουμε ότι διευκολύνουν την αποκατάσταση», καταλήγουν οι ερευνητές. Και προτείνουν σε όλους να ακούνε μερικά από τα αγαπημένα τους και χαλαρωτικά τραγούδια μετά το τέλος της φυσικής άσκησης, ώστε να επιστρέφουν η πίεση του αίματος και οι καρδιακοί παλμοί γρηγορότερα στα φυσιολογικά επίπεδα.

Δείτε ακόμη:

Λατρέψαμε αυτή τη συνταγή για τάκος – Κοτόπουλο και λαχανικά γίνονται “ένα”
Πόσες θερμίδες έχει ένα μήλο – Η διατροφική του αξία
Πώς να φτιάξετε σαντιγί χωρίς μίξερ – Απίθανος τρόπος
Exit mobile version