Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ασυλία Survivor 12/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Ασυλία Survivor 12/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Ασυλία Survivor 12/4: Μπλε ή κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν απόψε την πρώτη ασυλία στο Survivor

Ασυλία Survivor 12/4: Η εβδομάδα Survivor ξεκίνησε όπως τελείωσε, αφού χθες η μπλε ομάδα κατέκτησε την πρώτη νίκη σε αγώνισμα με έπαθλο φαγητού. Σήμερα οι δύο ομάδες μπαίνουν στη μάχη για τις ασυλίες, έπαθλο πολυ σημαντικό για κάθε παίκτη, αφού όσο κερδίζουν ασυλίες, τόσο περισσότερο μένουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι μπλε έχουν μπει δυνατά και μετά τη νέα ανάμειξη των ομάδων, ενώ φαίνεται πως ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν ξαναβρεί τον εαυτό τους, αφού η σύνθεση της μπλε ομάδας τούς έχει ενθουσιάσει και έχουν καλές σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες τους.

Κάτι που φαίνεται και στον στίβο μάχης, αφού το καλό κλίμα στον πάγκο έχει δώσει ώθηση σε παίκτες όπως ο Γιώργος Κόρομι, ο Παύλος Γαλακτερός και η Έλενα Χαμπέρη που εξελίσσονται σε σημαντικές μονάδες που φέρνουν πόντους. Από την άλλη, το κακό κλίμα στους κόκκινους συνεχίζει να επικρατεί, με Αλέξη Παππά και και Ηλία Μπόγδανο να μη χάνουν ευκαιρία να “σκοτώνονται” ακόμα και κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Καλός χρυσός ο Σάκης, ικανός ο Ηλίας, σούπερ η Καρολίνα, όμως οι εντάσεις και οι καβγάδες χαλάνε τη συγκέντρωση της ομάδας και αυτό φαίνεται στη μεγάλη αστοχία στους στόχους.

Οι κόκκινοι είναι πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί, φτάνουν πιο γρήγορα στους στόχους, όμως εκεί τα “σπάνε”, αφού οι μπλε με όπλο τη συγκέντρωση βρίσκουν εύκολα τον στόχο και κατακτούν τη νίκη. Χθες, παρότι μέχρι και ο Τριαντάφυλλος έφερε πόντο, οι κόκκινοι έχασαν ξανά και αυτό τους πόνεσε πολύ, όπως είπε και η Καρολίνα.

Ασυλία Survivor 12/4: Αυτοί κερδίζουν απόψε

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα γίνει η ανατροπή και οι κόκκινοι θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία. Έχουν τον τρόπο να συσπειρώνονται όσον αφορά τις ασυλίες και να κατακτούν αρκετές, παρότι πάντα είχαν εύκολους στόχους για να ψηφίσουν και να στείλουν στον τάκο. Έτσι, θα επικρατήσουν των μπλε, οι οποίοι θα πρέπει να ψηφίσουν έναν παίκτη τους για αποχώρηση. Την ατομική συλία αναμένεται να κερδίσει ο Νίκος, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις