Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατερίνα Βρανά ανάρτηση: “Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η ανάπηρη;”
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Βρανά ανάρτηση: “Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η ανάπηρη;”

Κατερίνα Βρανά ανάρτηση: Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η αυτοσαρκαστική ανάρτηση της κωμικού Κατερίνας Βρανά

Σάλο προκάλεσε μια ανάρτηση της γνωστής κωμικού Κατερίνας Βρανά, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” του ΣΚΑΪ, αφιερωμένη στον Κώστα Μακεδόνα. Στο περιθώριο του γυρίσματος, έβγαλε φωτογραφία με τον λαϊκό τραγουδιστή και την ηθοποιό Τζένη Μπότση, παραλλάσσοντας την πασίγνωστη ατάκα “Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;”. “Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η ανάπηρη;”, έγραψε στο στόρι της η Κατερίνα Βρανά, προκαλώντας τις αντιδράσεις ορισμένων χρηστών που έκαναν λόγο για “αποκρουστική” ανάρτηση, για “ντροπή”, ενώ δέχτηκε κριτική για τον τρόπο που επέλεξε να κάνει χιούμορ με τον εαυτό της.

Αρχικά η Τζένη Μπότση έκανε repost το στόρι της Βρανά και οι επιθέσεις είχαν ως στόχο την ίδια, ωστόσο λίγο αργότερα η Κατερίνα Βρανά διευκρίνισε ότι ήταν δική της η ανάρτηση. “Εγώ το έγραψα αυτό. Η Τζένη το έκανε repost. Είμαι ανάπηρη και μ’ αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Μην προσβάλλεστε εκ μέρους μου γι’ αυτά. Αν θέλετε να προσβληθείτε εκ μέρους μου για κάτι, να προσβληθείτε με την έλλειψη πρόσβασης για ανάπηρους στην Ελλάδα”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Ωστόσο, τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά στο twitter, με τους χρήστες να θεωρούν ότι το χιούμορ αυτό προσβάλλει τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Πάντως, οι θαυμαστές της εξέφρασαν τη στήριξή τους και τόνισαν ότι μεγάλο μέρος του χιούμορ της βασίζεται στον αυτοσαρκασμό σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις