Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βαρεμένος – Μητσοτάκης: Το αισχρό σχόλιο για την επίσκεψη στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρεμένος – Μητσοτάκης: Το αισχρό σχόλιο για την επίσκεψη στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Βαρεμένος - Μητσοτάκης: Το λογοπαίγνιο του Γ. Βαρεμένου στο Facebook που προκάλεσε την οργή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κάνει λόγιο για "πολακισμό".

Σε οργισμένη ανακοίνωση προχώρησε η Νέα Δημοκρατία μετά την ανάρτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου. Το κυβερνών κόμμα ενόχλησε ιδιαίτερα μία αναφορά του κ. Βαρεμένου, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο καταφύγιο άστεγων και εγκαταλελειμμένων ζώων στην Ηλιούπολη.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε επιτυχημένο να γράψει ότι έτσι, “δεν θα λένε κάποιοι ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι”.

Η οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ

Φαίνεται ότι ο “πολακισμός” έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρωθυπουργός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφθηκε το προηγούμενο Σάββατο το καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη κι έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί σήμερα. Όταν ο κ.Βαρεμένος κάνει το χυδαίο λογοπαίγνιο, “να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι”, δεν προσβάλλει μόνο τον Πρωθυπουργό. Εκείνους που πρωτίστως προσβάλλει είναι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές. Αναμένουμε από τον κ. Ηλιόπουλο να μας πει αν οι αθλιότητες του κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις