Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική 9/4: Ποιοι πήραν τη νίκη και ποιος την ασυλία
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική 9/4: Ποιοι πήραν τη νίκη και ποιος την ασυλία

MasterChef 5 ομαδική 9/4: Ποιο πιάτο ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη;

Γυναικεία υπόθεση ήταν ομαδική δοκιμασία στο χτεσινό επεισόδιο του MasterChef καθώς τα ηνία ως αρχηγοί ανέλαβαν η Λία και η Μαργαρίτα.

Τα πιάτα που ετοίμασαν έπρεπε να συνδυάζονται με σαμπάνια με το μενού να αποτελείται από ένα amuse bouche, τρία ορεκτικά, ένα κυρίως πιάτο και 3 διαφορετικά μινιαρντίς. Στο συμβούλιο της οι κριτές και οι παίκτες συζήτησαν τα καλά και τα στραβά που έτυχαν στις παρασκευές.

Μέχρι τέλους οι δύο ομάδες κονταροχτυπήθηκαν σε ντέρμπι όμως τη νίκη κατέκτησαν οι Κόκκινοι, με τα γλυκά του Παύλου να κάνουν το θαύμα τους αφήνοντας στους σεφ τις καλύτερες των εντυπώσεων.

MasterChef 5: Ποιος κέρδισε την ασυλία

Η μπλε ομάδα ήταν αυτή που έχασε την ομαδική δοκιμασία στο MasterChef και έτσι οι παίκτες της κλήθηκαν να μαγειρέψουν προκειμένου ένας από αυτούς να κερδίσει την ασυλία. Η Μαργαρίτα ζήτησε να εξαιρεθεί από τη δοκιμασία, καθώς ως αρχηγός της Μπλε ομάδας θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο για την ήττα και ζήτησε να ψηφιστεί στην αυριανή ψηφοφορία για την ανάδειξη των υποψηφίων.

Έτσι, ο Στέφανος, ο Παναγιώτης, ο Τζιοβάνι και η Μαρία κλήθηκαν να μαγειρέψουν scotch egg για να διεκδικήσουν την ασυλία. Νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Στέφανος, ο οποίος και πήρε τη λευκή ποδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις