Survivor Τριαντάφυλλος – Παππάς: Ο δικηγόρος τους ετοιμάζει μηνύσεις

LIFESTYLE

Survivor Τριαντάφυλλος – Παππάς: Ο δικηγόρος τους ετοιμάζει μηνύσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor Τριαντάφυλλος - Παππάς: Ποιους θέλουν να μηνύσουν οι παίκτες του Survivor Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος, και για ποιον λόγο;

09.04.2021 | 21:31

Στη Δικαιοσύνη θα καταφύγει ο δικηγόρος των Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου λόγω της έντονης κριτικής που δέχονται οι δύο παίκτες του Survivor 4.Ο νομικός εκπρόσωπος του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη, κ. Στέλιος Σούρλας αποκάλυψε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 πως οι δύο παίκτες τον έχουν εξουσιοδοτήσει, ώστε να προχωρήσει σε μηνύσεις, εάν τα πράγματα ξεφύγουν στους σχολιασμούς για τους δύο παίκτες.

“Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπουν στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν κριτική. Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί κανείς είναι οι απειλές. Έχω λευκή επιταγή από τους δύο σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει να ενεργήσω αυτοβούλως. Οι οικογένειές τους φοβούνται επειδή δέχονται απειλές με τα μηνύματα σε social media”, τόνισε ο κ. Σούρλας. “Όταν η δημόσια κριτική παραβιάζει τις διατάξεις του ποινικού κώδικα το μόνο μέσο προστασία είναι να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη”, συμπλήρωσε.

Survivor 4: Ζάλη προκαλεί το ποσό που έχει συγκεντρώσει έως σήμερα ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος είναι μια έντονη προσωπικότητα και αυτό έχει αποδειχθεί στο Survivor 4. Πολλές φορές έχει κατηγορηθεί από τους συμπαίκτες τους, αλλά έχει και εκείνους που τον υποστηρίζουν. Πάντως, ο Ντάφυ δεν αφήνει να πέσει καμιά κουβέντα κάτω και όποιος πει κάτι για εκείνον σίγουρα δεν μένει αναπάντητο. Και μπορεί ο Τριαντάφυλλος να είναι μέχρι στιγμής ο παίκτης που έχει πρωταγωνιστήσει στις περισσότερες εντάσεις, είναι όμως κι εκείνος που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα στον «κουμπαρά» του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη κερδίσει στο Survivor και δεν το ξέρει! Οπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής, και σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα για όσο διάστημα παραμένει στο «Survivor 4».

Αυτό σημαίνει πως για τις 16 εβδομάδες παραμονής του στο «Survivor 4» έχει συγκεντρώσει 96.000 ευρώ. Μάλιστα, αν μείνει και την επόμενη εβδομάδα, θα ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ, αφού θα έχει μαζέψει 106.000 ευρώ.

Exit mobile version