Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο Ελλάδος 2021: Νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδος 2021: Νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδος 2021: Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να «σφραγίσουν» τα εισιτήριά τους σε λίγες ημέρες, για να... ταξιδέψουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα και ο ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας «θεώρησαν» τα εισιτήριά τους και αναμένεται να τα «σφραγίσουν» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και Τούμπα σε λίγες ημέρες, για να… ταξιδέψουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα θέλοντας από την αρχή να δείξει το «ποιος θα είναι το…αφεντικό»! Έφθασε πολλές φορές κοντά στην επιτυχία αλλά ο Χασάν από κοντά και μόνος «έπιασε» χλιαρό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα! Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφθασε και αυτός κοντά στο γκολ και το σημείωσε στο 45+ 3 με πέναλτυ που έδωσε ο Λετονός διαιτητής Τρειμάνις δύο λεπτά μετά και αφού είδε την φάση στο VAR! Το πέναλτυ κτύπησε ο Εραμούσπε και πέτυχε το 1-0! Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μάρτινς έκανε πιο επιθετική την ομάδα του παίζοντας με δυο σέντερ φορ τον Χασάν και τον Ελ Αραμπί. Έτσι στο 73´ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με γυριστό σουτ του Χασάν ύστερα από σέντρα του Φορτούνη. Στην συνέχεια ο Ελ Αραμπί έχασε ευκαιρίες να σκοράρει και να δώσει την νίκη στον Ολυμπιακό. Ευκαιρίες έχασε και ο ΠΑΣ Γιάννινα!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Στο νήμα ο ΠΑΟΚ

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο ΠΑΟΚ που δέχθηκε πίεση από την ΑΕΚ κατάφερε να «κλέψει» στην κυριολεξία το παιχνίδι την ώρα που ο Βούλγαρος διαιτητής Καμπάκοφ ετοιμαζόταν να σφυρίξει την λήξη του! Ακριβώς στο 90+ 4 λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή ο Ουάρντα κέρδισε φάουλ την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο «σπεσιαλίστας» του είδους ο Μούργκ, ο οποίος είχε μπει στον αγώνα ένα λεπτό πριν. Η εκτέλεση ήταν εντυπωσιακή. Η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα της ΑΕΚ, δίνοντας παράλληλα και το σύνθημα της έναρξης των ξέφρενων πανηγυρισμών στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Έτσι ο Μούργκ υπήρξε «η χρυση αλλαγή» του Πάμπλο Γκαρσία. Η ΑΕΚ έφθασε πολλές φορές στην εστία του ΠΑΟΚ αλλά ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης αποδείχθηκε «φύλακας άγγελος» του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις