Αθήνα

°C

Τρίτη

13

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Silver Αward νικητής: Ποιος κέρδισε τα 10.000 ευρώ
LIFESTYLE

MasterChef 5 Silver Αward νικητής: Ποιος κέρδισε τα 10.000 ευρώ

MasterChef 5 Silver Αward νικητής: Για γερά νεύρα ήταν η δοκιμασία αποχώρησης στο Masterchef 5.

Για γερά νεύρα ήταν η δοκιμασία αποχώρησης στο Masterchef 5, καθώς οι παίκτες αιφνιδιάστηκαν από τις ανακοινώσεις των κριτών. Αρχικά γνώριζαν πως θα μαγειρέψουν σε τεστ δοκιμασίας με έπαθλο 10.000 ευρώ, αλλά έμαθαν πως το τεστ θα είναι παράλληλα και δοκιμασία αποχώρησης. Το ζητούμενο για τους διαγωνιζόμενους στο τεστ δημιουργικότητας ήταν ένα τριπλό μενού με ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και ένα γλυκό.

Στη δοκιμασία τελικά τις καλύτερες προσπάθειες είχαν ο Τζιοβάνι, η Μαργαρίτα και ο Διονύσης. H Μαργαρίτα ήταν αυτή που κέρδισε το τεστ, με τους κριτές να ανακοινώνουν πως η νικήτρια θα πάρει και 10.000 ευρώ. Αντίθετα, τα χειρότερα πιάτα είχαν η Λία, η Μαρία και ο Νίκος. Ο Νίκος Σκορδάκης ήταν τελικά εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Masterchef 5: Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα πάντα

Όσο πλησιάζουμε στην τελική πεντάδα του Masterchef, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κρίνουν τα αποτελέσματα στις δοκιμασίες, και μικρές αστοχίες ή παραλείψεις μπορεί να οδηγήσουν κάποιον παίκτη στην αποχώρηση από το παιχνίδι.

Στην αυλή της κουζίνας του MasterChef 5, στο τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, θα πάρουν, κυριολεκτικά, τον αέρα τους οι δύο ομάδες. Στη σημερινή 8η Ομαδική Δοκιμασία, μπλε και κόκκινοι, έχουν να διαχειριστούν πολλά απαιτητικά ζητούμενα.

Food Paring σε ένα μαγειρικό ταξίδι στον κόσμο της σαμπάνιας ζητούν οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, από τους φιλόδοξους μάγειρες, με τέσσερις διαφορετικές ετικέτες της παγκοσμίως γνωστής σαμπάνιας Moet. Καλεσμένος των κριτών δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ted Lelekas, Brand Ambassador του ομίλου Moët Hennessy για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη, πολύ γνωστού wine journalist και φαν του MasterChef!

Το τελικό αποτέλεσμα στα πιάτα και των δύο ομάδων είναι αρκετά ενδιαφέρον για αυτό το σημείο του διαγωνισμού, κάνοντας τους κριτές να νιώθουν αρκετά ικανοποιημένοι για το μαγειρικό επίπεδο, όσων έχουν μείνει ως τώρα στην 9αδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις