Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτυ κορονοϊός: Πλήθος κόσμου χωρίς μάσκες και αποστάσεις στην Κάτω Αχαΐα
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτυ κορονοϊός: Πλήθος κόσμου χωρίς μάσκες και αποστάσεις στην Κάτω Αχαΐα

Πάρτυ κορονοϊός: Όπως γράφει το flamis.gr, το διαδίκτυο γέμισε με βίντεο από τον αρραβώνα και το πάρτι με συμμετοχή δεκάδων ατόμων.

Βίντεο με εικόνες από κορωνογλέντι που στήθηκε σε σπίτι Ρομά στην Κάτω Αχαΐα στο οποίο γινόταν αρραβώνας κάνουν τον γύρο των τοπικών μέσων.

Όπως γράφει το flamis.gr, το διαδίκτυο γέμισε με βίντεο από τον αρραβώνα και το πάρτι με συμμετοχή δεκάδων ατόμων.

Στο βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα διακρίνεται πλήθος κόσμου να διασκεδάζει υπό τους ήχους δυνατής μουσικής χωρίς να τηρεί αποστάσεις και να φορά μάσκα.

Πρώτο Σαββατοκύριακο της χαλάρωσης των μέτρων με τους κατοίκους της Πάτρας να απολαμβάνουν στην ύπαιθρο τον καλό καιρό

Αν και τα επιδημιολογικά δεδομένα στην περιοχή είναι ανησυχητικά με το λιανεμπόριο να παραμένει κλειστό, ο κόσμος την Κυριακή βγήκε από το σπίτι του με αποτέλεσμα χθες το απόγευμα στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, να σημειώνεται το αδιαχώρητο. Παγκάκια και πεζούλια ήταν γεμάτα με παρέες που έκαναν την απογευματινή τους βόλτα στην πλατεία.

Οι περισσότεροι με καφέ ή ποτό στο χέρι, τα οποία είχαν προμηθευτεί από τα καταστήματα εστίασης της περιοχής, χωρίς μάσκες και αποστάσεις. Το βίντεο που δημοσιεύει το tempo24.news είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Πάτρα. Δείτε το βίντεο και την εικόνα από τα Ψηλαλώνια το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις