Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κοκλώνης – Τέτα: Μήνυση στην Καμπουρέλη, μετά την απαίτηση να της δώσει 50.000 ευρώ
LIFESTYLE

Κοκλώνης – Τέτα: Μήνυση στην Καμπουρέλη, μετά την απαίτηση να της δώσει 50.000 ευρώ

Κοκλώνης - Τέτα: Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μήνυση στην Τέτα Καμπουρέλη, μετά την αποκάλυψη στον αέρα του Ευτυχείτε, ότι η γνωστή αισθητικός ζήτησε 50.000 ευρώ από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μήνυση στην Τέτα Καμπουρέλη, μετά την αποκάλυψη στον αέρα του Ευτυχείτε, ότι η γνωστή αισθητικός ζήτησε 50.000 ευρώ από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! για φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν στο τεύχος του Σαββάτου 3 Απριλίου. Το βράδυ της Πέμπτης, ο τηλεοπτικός παραγωγός, συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά της Τέτας Καμπουρέλη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Νίκος Κοκλώνης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Δίωξης Εκβιαστών, Νικόλα Νταβαρίνο, όπου εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την αισθητικό, η οποία μέσω μηνυμάτων του ζητούσε το μεγάλο ποσό, προκειμένου να μην φέρει τα κανάλια κάτω από το σπίτι του και «αποκαλύψει» πράγματα για το παρελθόν του.

Η Τέτα Καμπουρέλη ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη: Στο φως τα αποκαλυπτικά μηνύματα

Χθες όπως γνωστοποιήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Open “Ευτυχείτε”, παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη η σύζυγος του προφυλακισμένου Βασίλη Γκουρούση φέρεται να ζητούσε από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ!, Νίκο Κοκλώνη, να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Απριλίου. Στο ίδιο τεύχος υπάρχει και ρεπορτάζ για την περίφημη υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο 58χρονος σύζυγός της. Επίσης προβλήθηκε και ο διάλογος με τα μηνύματα της Τέτας Καμπουρέλη με τον Νίκο Κοκλώνη, μηνύματα που ανέβασε και σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο εκδότης και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης.

Κοκλώνης – Τέτα: Τι λέει ο παρουσιαστής

Λίγο αργότερα, στο “Ευτυχείτε” μίλησε και η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ!, Σόνια Καζόνι, η οποία εξήγησε τι έχει συμβεί. Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει άναυδοι” είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι όλοι οι άνθρωποι του ΟΚ! δεν έχουν καταλάβει τον λόγο που ζητά τα 50.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα, στην πρωινή εκπομπή του Open έδειξαν το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ!. “Εγώ ρωτούσα πριν αν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Νίκος Κοκλώνης στο T-Live: Τι απαντά για τον εκβιασμό από την Τέτα Καμπουρέλη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις