Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μένιος Φουρθιώτης – Ράδιο Αρβύλα: Απίστευτο τρολάρισμα για τη φύλαξη
LIFESTYLE

Μένιος Φουρθιώτης – Ράδιο Αρβύλα: Απίστευτο τρολάρισμα για τη φύλαξη

Μένιος Φουρθιώτης - Ράδιο Αρβύλα: Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο σατίρισαν οι "Ράδιο Αρβύλα" την είδηση πως ο Μένιος Φουρθιώτης φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις.

Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο σατίρισαν οι “Ράδιο Αρβύλα” την κωμικοτραγική είδηση πως ο Μένιος Φουρθιώτης, φυλάσσεται όλο το 24ωρο από αστυνομικές δυνάμεις.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός και παρουσίασαν δύο απίθανα… τρολ βιντεάκια.

Όπως ειπώθηκε, μάλιστα, στην χθεσινή εκπομπή, “Ο Μένιος έκανε τους αστυνομικούς του give away και τους γύρισε στο ελληνικό κράτος”.

Δείτε ακόμη: “Φέρτε μου τη λίστα” – Παρέμβαση Μητσοτάκη για την υπόθεση Φουρθιώτη

Το πρώτο βίντεο της εκπομπής αφορούσε στις δυνάμεις που έχουν δοθεί για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη και περιλαμβάνουν από απλούς αστυνομικούς μέχρι ΔΙΑΣ, που δοκιμάζει το φαγητό του, αλλά και Rafale που πετάνε πάνω από το μέρος που βρίσκεται.

Το δεύτερο είχε να κάνει με ένα περιπολικό που ενημέρωνε τον κόσμο για… επίσκεψη του Μένιου Φουρθιώτη, με ατάκες “όλη η παρακατιανή πλέμπα να πάρει δρόμο μην κολλήσει κοινή θνητότητα”.

Δείτε το απόσπασμα από το “Ράδιο Αρβύλα”:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις