Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική 31/3: Αστοχίες στη δοκιμασία και σκληρή κριτική
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική 31/3: Αστοχίες στη δοκιμασία και σκληρή κριτική

MasterChef 5 ομαδική 31/3: Σκληρή ομαδική δοκιμασία και η χτεσινή στο Masterchef.

Σκληρή ομαδική δοκιμασία και η χτεσινή στο Masterchef, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν φάνηκε να δικαιώνει τις επιλογές των δυο αρχηγών, Τζιοβάνι και Ιωάννη. Οι 11 διαγωνιζόμενοι του Masterchef βρέθηκαν μπροστά σε μία ακόμα δυνατή ομαδική δοκιμασία, μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας, καθώς έπρεπε να ετοιμάσουν πιάτα με έντονο άρωμα Ιαπωνίας. Και οι δύο ομάδες, ωστόσο, από ότι φάνηκε από το αποτέλεσμα, είχαν σημαντικές αστοχίες στα πιάτα τους, και δεν άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους κριτές.

Το ατύχημα που είχε χθες η μπλε ομάδα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας στο MasterChef σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης ο Αντώνης και η Βίλλη, που πήγαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Μία μύγα βρέθηκε μέσα σε μία από τις παρασκευές του Τζιοβάνι και αμέσως ο Ιταλός μάγειρας αποφάσισε να πετάξει τη συγκεκριμένη παρασκευή και να την ξανακάνει από την αρχή. «Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η κίνηση του Τζιοβάνι. Το είχε πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό του» είπε αρχικά ο Αντώνης στην Κατερίνα Καραβάτου.

MasterChef 5: Ο Νίκος ήθελε να σερβίρει ζωμό όπου προηγουμένως κολυμπούσε μια μύγα – Χαμός στο Twitter

Μια νέα ομαδική δοκιμασία περίμενε τους έντεκα παίκτες του MasterChef 5 στο επεισόδιο της Τετάρτης, με άρωμα Ιαπωνίας. Στην μπλε ομάδα όμως υπήρξε μια ατυχία, μιας και στον ζωμό του πιάτου του Νίκου βρέθηκε μια μύγα.

Ο Τζιοβάνι ως αρχηγός της μπλε ομάδας του MasterChef 5 το παρατήρησε εγκαίρως αλλά ο Νίκος του είπε ότι δεν χρειάζεται να το πετάξουν αλλά να το σουρώσουν, για να το σερβίρουν μετά. Φυσικά, ο Τζιοβάνι το αρνήθηκε και τον έβαλε να το πετάξει στα σκουπίδια.

«Ήταν εύκολο να το βγάλεις και να κλείσεις τα μάτια και no problem. Αλλά όχι», είπε ο διαγωνιζόμενος στην κάμερα του MasterChef 5, με το Twitter να τον αποθεώνει γι’ αυτή του τη στάση. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει για τον Νίκο που ήθελε να σερβίρει φαγητό όπου προηγουμένως κολυμπούσε μια μύγα.

Δείτε ακόμη:
Εκτός «αέρα» η εκπομπή της Μαλέσκου λόγω κορονοϊού – Το μήνυμά της
Αποχώρησε η Μαριάνθη από το Survivor – Όλοι έτρεξαν να αγκαλιάσουν την… Ελένη
Εύη Δρούτσα: «Με ενοχλεί που ο Καρράς έχει παχύνει τόσο και δεν μπορεί να αναπνεύσει»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις