Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Αγγελόπουλος: Η στιγμή που θέλει να ξεχάσει από το ριάλιτι
LIFESTYLE

Survivor – Αγγελόπουλος: Η στιγμή που θέλει να ξεχάσει από το ριάλιτι

Survivor - Αγγελόπουλος: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή Happy Day μίλησε για την στιγμή που θέλει να ξεχάσει από το Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην κάμερα της εκπομπής Happy Day τη στιγμή που θέλει να ξεχάσει από το Survivor, αλλά εξομολογήθηκε και για πρώτη φορά τις συζητήσεις που κάνει για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.  Με αφορμή το πάρτι της ένωσης στο Survivor και τη δική του εμπειρία στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: « Ήταν ιδιαίτερη μέρα γιατί είδα πόσα κιλά έχω χάσει σε καθρέφτη μετά από τρεις μήνες μέσα στο παιχνίδι και ένιωσα καθαρός. Έπρεπε να φάμε ό,τι είχαμε μπροστά μας, αλλά για να φάμε έπρεπε να τραγουδήσουμε. Το κακό με εμάς είναι ότι φάγαμε πρώτα και τραγουδήσαμε μετά. Αλλά ήταν μια ημέρα χαλάρωσης».

Και εξομολογήθηκε: «Προσπαθώ να ξεχάσω το τραγούδι που είπα στην ένωση; Δυστυχώς το θυμάμαι και είναι και αναρτημένο. Ήταν η Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου του Ξυλούρη». Για το φετινό Survivor είπε: «Είδα στην αρχή το φετινό Survivor γιατί ήταν και να το παρουσιάσω. Νομίζω είναι διαφορετικό και προβάλλονται περισσότερο τα στοιχεία του ριάλιτι».  Ενώ, στο ενδεχόμενο να τον δούμε να παρουσιάζει το επόμενο Survivor απάντησε: «Δεν νομίζω. Και ο Γιώργος που ξεκίνησε φέτος σε αυτό το project τα πάει πολύ καλά». Τέλος, για τα επόμενα σχέδιά του είπε: «Συζητάμε κάτι τηλεοπτικό για του χρόνου, όχι με τον Ανδρέα Γεωργίου». Με τη σειρά του ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκάλυψε πως είχε δει τον Ντάνο στο Survivor και σχολίασε τις συμμετοχές του Πάνου Καλίδη και του Τριαντάφυλλου.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Στην καραντίνα δεν έπεσα καθόλου ψυχολογικά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρωί της Κυριακής, στον Alpha μίλησε για όλα. Ο νικητής του Survivor και αγαπημένος του κοινού, Ντάνος αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην πρωτόγνωρη συνθήκη της καραντίνας, που όλοι βιώνουμε με την πανδημία του κορονοϊού, στην οποία δεν παρέλειπε σε καθημερινή σχεδόν βάση την αγαπημένη του γυμναστική. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όπως και όλος ο κόσμος, χρειάστηκα και εγώ τον χρόνο μου για να εγκλιματιστώ σε αυτή τη συνθήκη του περιορισμού και να συνειδητοποιήσω την κατάσταση. Μόλις κατάλαβα την σοβαρότητα της κατάστασης αυτής έπρεπε να αξιοποιήσω τον χρόνο που μου δινόταν που ήταν πολύ περισσότερος στο σπίτι από ότι προηγουμένως».

«Κάποια στιγμή έκανα προπόνηση με μια καρέκλα χρησιμοποιώντας το βάρος της! Έμεινα περισσότερο από ποτέ στο σπίτι μου, γιατί είχα μετακομίσει και πρόσφατα, οπότε είδα και τι σπίτι έχω. Δηλαδή τι μπορώ να κάνω μες στο σπίτι. Χρησιμοποίησα και καρέκλα για γυμναστική και εξάδα με νερά και ένα όργανο γυμναστικής το οποίο έχουμε δημιουργήσει» πρόσθεσε ο νικητής του Survivor. «Στην καραντίνα εγώ δεν έπεσα ψυχολογικά καθόλου. Ίσως, ναι, με προβλημάτισε η κατάσταση γύρω μου γιατί βάλλονται και στην αρχή πολύ περισσότερο αλλά και τώρα ακόμα όλοι οι εργασιακοί χώροι και οι κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα αλλά όσον αφορά την προπόνηση». «Σήμερα, επειδή μεταφέρομαι συνεχώς και έχω πολλές μετακινήσιες, αθλούμαι με πολλούς τρόπους. Με τρέξιμο, με το βάρος του σώματος, όταν είμαι στο σπίτι με ένα όργανο γυμναστικής που έχουμε δημιουργήσει πρόσφατα και μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ένα μίνι γυμναστήριο στο σπίτι».

 Δείτε ακόμη:

Σπανουδάκης για ομοφυλόφιλους: Το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα δεν σε κάνει άντρα
Στην… Αίγυπτο η Σπυροπούλου, την “κράζουν” ξανά στο Instagram
Survivor: Τι είπε η Ανθή Σαλαγκούδη για το πάρτι ένωσης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις