Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 29/3: Ένα Mystery Box με άρωμα Ασίας
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 29/3: Ένα Mystery Box με άρωμα Ασίας

MasterChef 5 spoiler 29/3: Με μια θεματική εβδομάδα συνεχίζουν τη μαγειρική τους διαδρομή οι 12 υποψήφιοι του διαγωνισμού MasterChef 5.

Με μια θεματική εβδομάδα συνεχίζουν τη μαγειρική τους διαδρομή οι 12 υποψήφιοι του διαγωνισμού MasterChef 5. Το Mystery Box, τους δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν τη μαγειρική τους φαντασία στην Ασιατική κουζίνα, δίχως άγχος. Ποιος ή ποια θα ανταπεξέλθει καλύτερα στις απαιτήσεις αυτής της περίτεχνης κουζίνας και ποιο είναι το σημαντικό πλεονέκτημα, που θα κερδίσει, μια ανάσα πριν την είσοδο στην πολυπόθητη δεκάδα;

Με το πιο δύσκολο, ως τώρα, ζητούμενο σε Τεστ Δημιουργικότητας, οι φιλόδοξοι μάγειρες καλούνται να κάνουν το πιο νόστιμο fusion πιάτο συνδυάζοντας Ασιατικά προϊόντα και προϊόντα που μυρίζουν Ελλάδα. Τα πιάτα, που φτάνουν μπροστά στους τρεις chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, δεν τους ικανοποιούν. Η αυστηρή κριτική “λυγίζει” τους υποψήφιους, αφού κάποιοι φαίνεται ότι υπερεκτίμησαν τις γνώσεις αλλά και τις ικανότητές τους.

MasterChef 5 spoiler: Επιστρέφει η Μαρίνα Ντεμολλάι και άλλοι 2 παίκτες

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Δευτέρας (29/03) παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το «MasterChef 5» θα επιστρέψουν στο παιχνίδι και θα διαγωνιστούν εκ νέου για την παραμονή τους στο ριάλιτι. «Τρεις παίκτες που έχουν αποχωρήσει επιστρέφουν στο MasterChef μέσα από διάφορες δοκιμασίες. Η πρώτη δοκιμασία είναι ότι θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για το ποιος είναι ο καλύτερος και αυτός θα κερδίσει την ποδιά και θα μπει στο παιχνίδι. Σε μία ακόμη δοκιμασία ένας παίκτης που έχει αποχωρήσει θα επιλέξει έναν παίκτη που είναι μέσα στο παιχνίδι για να τον συναγωνιστεί τετ-α-τετ και ο καλύτερος θα μείνει στο παιχνίδι» αναφέρθηκε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις