Πατούλη διαζύγιο: Ο αιχμηρός Καρατζαφέρης και το ποστ της Μαρίνας

ΕΛΛΑΔΑ

Πατούλη διαζύγιο: Ο αιχμηρός Καρατζαφέρης και το ποστ της Μαρίνας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πατούλη διαζύγιο: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης παίρνει το μέρος της στην κρίση με τον Γιώργο Πατούλη – Η ανάρτησή της στο facebook

29.03.2021 | 21:51

Στην επίθεση περνά η Μαρίνα Πατούλη η οποία δημοσίευσε απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη που την στηρίζει και η ίδια τονίζει ότι αυτά τα λόγια, προέρχονται από έναν άνθρωπο που δεν τους συνδέει ούτε φιλία ούτε ο πολιτικός χώρος… “Γιώργο, με τη Μαρίνα κέρδιζες δεν έχανες” σχολίασε στην τηλεοπτική εκπομπή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, παίρνοντας δημόσια το μέρος της Μαρίνας Πατούλη, απευθύνοντας το μήνυμα του στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

“Είναι άδικο τώρα στην άνοδο να διώχνεις εκείνη η οποία συνέβαλε Γιατί σαν κι εσένα υπάρχουν πολλοί. Η σύντροφός σου όμως είχε κάτι” είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Βίντεο: Όσα είπε κατά την έξοδο από το νοσοκομείο

Η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός πολιτικός γράφοντας,

“Μια αλήθεια που δεν τόλμησα ποτέ να πω για εμένα ….από έναν πολιτικό άνδρα που δεν μας συνέδεσε ούτε ο πολιτικός χώρος ούτε προσωπική φιλία!!Παρόλα αυτά σέβομαι όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για να διασφαλίσουν την επιβίωση κ την αξιοπρέπεια τους “.

Δείτε ακόμη

Η Μαρίνα Πατούλη βγήκε από το νοσοκομείο – «Αφήνω πίσω μου τον πόνο»
Γιώργος Πατούλης: Σεβαστείτε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και το παιδί μου
Καταβεβλημένη η Μαρίνα Πατούλη μετά το εξώδικο – “Για την πολιτική θυσιάζει την οικογένειά του”
Exit mobile version