Κιλκίς τροχαίο: Νεκρός ένας 86χρονος

ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς τροχαίο: Νεκρός ένας 86χρονος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Κιλκίς τροχαίο: Ένας 86χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας, 29 Μαρτίου, στο δημοτικό διαμέρισμα Κάτω Ποταμιάς του Κιλκίς.

29.03.2021 | 13:12

Ένας 86χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας, 29 Μαρτίου, στο δημοτικό διαμέρισμα Κάτω Ποταμιάς του Κιλκίς. Υπό συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε, με συνέπεια αυτό να ξεφύγει από το οδόστρωμα και να ανατραπεί, προσκρούοντας σε παρακείμενο τοιχίο.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Κιλκίς.

Λαμία: Συγκρούστηκε μηχανάκι με τρακτέρ

Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δικύκλου με τρακτέρ σε διασταύρωση μέσα στο Σταυρό Λαμίας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή και ο νεαρός δικυκλιστής, μόλις 19 ετών, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τραγική ειρωνεία: την ίδια ώρα φίλοι του στο facebook του έστελναν ευχές για τα γενέθλιά του που ήταν μία ημέρα πριν.

Exit mobile version