Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μωρό 7 μηνών Πάτρα: Η τραγική ανάρτηση της μητέρας που χάνει δεύτερο παιδί
ΕΛΛΑΔΑ

Μωρό 7 μηνών Πάτρα: Η τραγική ανάρτηση της μητέρας που χάνει δεύτερο παιδί

Μωρό 7 μηνών Πάτρα: Ραγίζει καρδιές η τελευταία ανάρτηση της τραγικής μάνας που έχασε την μικρή Ίριδα σε ηλικία μόλις 7 μηνών.

Ραγίζει καρδιές η τελευταία ανάρτηση της μάνας που έχασε την μικρή Ίριδα σε ηλικία μόλις 7 μηνών, το δεύτερο παιδάκι που αναγκάζεται να αποχαιρετήσει. Με αμέτρητα «γιατί» και πόνο ψυχής οι γονείς του βρέφους και οι στενοί συγγενείς αποχαιρέτησαν τη μικρή Ίριδα, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών, σύμφωνα με το thebest.gr.

Δείτε τι έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Πριν 7 μήνες σε κράτησα στην αγκαλιά μου….χθες έβλεπα το βίντεο που ανάρτησε Η υπέροχη μαμά σου….χαμογέλασα στα σκέρτσα σου…σήμερα στο δρόμο να φέρω στη ζωή μια νέα ζωή μαθαίνω ότι έχασα εσένα….μικρό μου ουράνιο τόξο….μικρή μου Ίριδα…. Η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα…!».

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η οικογένεια, πριν δύο περίπου χρόνια, είχε χάσει κι άλλο παιδί, τη Μαλένα, ένα κορίτσι 3,5 ετών. Όπως είπε ο άτυχος πατέρας, «η κουκλίτσα μας θα έχει την καλύτερη παρέα εκεί ψηλά».

Μοναδική τους παρηγοριά η πρωτότοκη 7,5 ετών Τζωρτζίνα που προσπαθεί και αυτή να συνειδητοποιήσει όλα όσα έχουν συμβεί.

Μάλιστα η μαμά ανήρτησε μια φωτογραφία που δείχνει την 3,5 ετών Μαλένα σαν αγγελούδι και ακριβώς δίπλα την 7 μηνών Ίριδα με φτερά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις