Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Μαουρίσιο: Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Μαουρίσιο: Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - Μαουρίσιο: Ευχάριστα νέα για Μαουρίσιο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εφετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός υπέφερε απ’ τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του και δη των ισχυρών προσωπικοτήτων του. Ο Κουρμπέλης ήταν η μεγαλύτερη απώλεια και χρονικά (3 μήνες) κι αγωνιστικά. Πλέον τα δεδομένα φαίνεται να αλλάξουν και η νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων, αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για τις μεγάλες επιστροφές που αναμένουν οι “πράσινοι” ενόψει playoffs.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης, που έχει μείνει εκτός απ’ τα μέσα Δεκεμβρίου (τελευταίο παιχνίδι του στις 12/12 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο) λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς και προσαγωγούς (έκανε επέμβαση στις 20 Ιανουαρίου), αναμένεται στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να “μπει” μετά από πολύ καιρό στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες άλλωστε, εκτός από θεραπείες ακολουθούσε διαρκώς πιο έντονο πρόγραμμα προπόνησης, ανεβάζοντας “στροφές” κι αναμένεται να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα (εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο) για να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των playoffs, που θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Παναθηναϊκός

Ευχάριστα νέα για Μαουρίσιο

Ο δε Μαουρίσιο αναμένεται να κόψει την Τετάρτη 24/3 τα ράμματα στο γόνατο, μετά την αρθροσκόπηση αποκατάστασης ρήξης μηνίσκου, στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή (19/3). Κι ακολούθως θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, με μεγάλο στόχο να είναι ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής (11/04), με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Στο ελληνικό “clasico”, αναμένεται να είναι 100% έτοιμος κι ο Γιουνούς Σανκαρέ, μετά και τη δική του αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο. Ο Σενεγαλέζος μέσος ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμό στο πρόγραμμά του και τις επόμενες μέρες θα μπει με τη σειρά του στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Μαουρίσιο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις